kabijakan privasi

imah > kabijakan privasi

Hayu urang jelaskeun hiji hal: urang ngahargaan pisan privasi anjeun sareng moal pernah ngahianat kapercayaan anjeun ku ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu.

Kami ngumpulkeun data sapertos nami sareng email nalika pangguna ngalanggan newsletter kami sareng tiasa ngempelkeun inpormasi sanésna ngan ukur tujuan pikeun ngartos kabutuhan anjeun langkung saé sareng nyayogikeun jasa anu pangsaéna.

Inpormasi pribadi anjeun dijagaan ku cara kaamanan anu lumrah anu ditujukeun pikeun nyegah karugian, maling sareng aksés anu teu sah. Éta dijaga pikeun waktos anu kawates, langkung khusus dugi ka tujuanana dikumpulkeun parantos kajantenan.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!