Blackjack

Sanajan anjeun sanés kipas kasino sareng anjeun henteu kantos maén dina tabel kasino, aya kamungkinan anu anjeun kantos nguping blackjack. Sareng poker sareng roulette, blackjack ngabentuk trio utama tina kaulinan kasino sareng sigana anu pang populerna di antara tilu.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus
imah > Games > Blackjack

Anu mimiti: Blackjack mangrupakeun kardgame. Tujuan tina blackjack cukup saderhana, anjeun kedah ngahontal 21 ku ngawangun 'hands'sareng maén pinter. Pamaén kedah neunggeul leungeun dealer bari henteu ngalangkungan halangan (21) atanapi ngantepkeun dealer na dadam ku maén sareng kartu anu langkung alit.

Aturan Dasar tina Blackjack

Hal anu pangpayunna - hayu urang nyarioskeun perkawis ieu blackjack méja sareng susunan aturan dasar. A blackjack méja gaduh sapatu kaayaan di hiji tungtung tempat dealer na nangtung sareng dugi ka 7 tempat pikeun pamaén dina méja. Di payuneun unggal tempat, aya kotak alit dimana pamaén nempatkeun taruhanna sareng kartu diurus langsung di gigir kotak. Di tengah méja, aturan sareng pangmayaran utami katingali jelas.

Sakali sadaya pamaén nempatkeun taruhan na, pertandingan dimimitian ku kartu urusan dealer tina sapatu éta. Anjeunna ngagaduhan 2 kartu sapertos sadaya pamaén dina méja, kalayan hiji kartu nyanghareup.

Pamaén tiasa nampi kartu na nyanghareupan kaluhur atanapi kahandap gumantung kana tabél. Nilai kartu anu nomerna 2-10 nyaéta nilai pip asli na, sedengkeun Jack, King, sareng Queen gaduh nilai 10. Aces hargana 1 atanapi 11, sareng jumlah total leungeun mangrupikeun gabungan tina kartu pamuter narima.

Anjeun Tiasa Latihan Pikeun Gratis

Atanapi Ulin Kanggo Artos Asli:

Variasi Aturan

henteu sadayana blackjack kaulinan sami, naha éta penting pisan pikeun terang naon anu anjeun maénkeun. Sababaraha variasi langkung resep ka pamuter, sedengkeun anu sanésna langkung resep ka dealer. Aya seueur variasi aturan anu nyimpang tina aturan baku tina blackjack yén pamaén kedah terang sapertos ngabagi deui aces, duka kali saatos pisah atanapi pasrah mimiti.

Aturan DAS (dua kali saatos pisah) sayogi di seueur kasino sareng langkung resep ka pamuter tibatan dealer na. Éta aturan saderhana anu ngamungkinkeun anjeun ngadobel handap saatos kartu pamisah. Ngabagi deui aces ngamungkinkeun pamuter pikeun misahkeun sapasang aces deui upami kartu anu digambar tambahan nyandakna. Éta aturan anu cukup nguntungkeun pikeun pamuter sabab Ace nyaéta kartu anu paling kuat blackjack. Tangtosna, casinos online sadar kana ieu sareng tong ngijinkeun nyandak langkung ti hiji kartu saatos ngabagi Ace. Anjeun ogé henteu tiasa ngadobel handap, janten aturan RSA (Aces beulah deui) hadir sareng sababaraha watesan.

Pasrah mimiti teu naon anu dicarioskeun. Éta aturan anu ngamungkinkeun pamaén nyerah sateuacan dealer nawiskeun asuransi atanapi cek kanggo blackjack. Éta aturan maot anu teu aya dina seuseueurna kasino ti saprak taun 1970an.

online blackjack
Blackjack Mangrupikeun Kaulinan anu Pikaresepeun

Nalika maén blackjack, pastikeun anjeun salawasna aya dina tabel anu nawiskeun pangmayaran 3: 2. Seueur kasino anyar anu ngamimitian nawiskeun 6: 5 blackjack anu naékkeun ujung imah sareng nyandak langkung seueur artos ti pamaén. Éta ogé ngajantenkeun cacah kartu henteu aya gunana, janten upami anjeun hoyong suksés blackjack, sok ulin dina tabél 3: 2.

Aturan dealer urang

Dealer na kedah nuturkeun aturan ketat sareng teu ngagaduhan pilihan. Dealer bakal ngagambar kartu énggal upami nilai pananganna sahandapeun 17 atanapi nangtung upami nilai pananganna langkung luhur tibatan 17. Tangtosna, ieu henteu kalebet dealer anu nuju bust (langkung ti 21) anu ngajantenkeun sadaya pamaén méja juara.

Nalika panangan dealer ngagaduhan nilai antara 17 sareng 21, hasilna dibandingkeun sareng hands sadaya pamaén dina méja. Sadayana anu ngagaduhan panangan kalayan nilai langkung unggul sareng éta "Langkung untung waktos sanés" kanggo anu sanés.

Blackjack variasi

Cicih Spanyol 21 sareng ponton, aya seueur anu sanés blackjack variasi pamaén tiasa ngaraosan. Tangtosna, henteu sadayana henteu aya di sadaya kasino, kusabab aturanana robih. Tapi sababaraha aya sareng nawiskeun langkung pikaresepeun dina kaulinan kartu populér.

Diantara variasi anu paling kawéntar nyaéta Spanyol 21, Blackjack Ganti, Paparan Ganda Blackjack. Ogé Abad 21 Blackjack, Serangan Ganda Blackjack, sareng Super Fun 21. Salaku conto, Super Fun 21 ngamungkinkeun pamuter pikeun meulah leungeun opat kali. Dina Abad ka-21 Blackjack, pamuter henteu sacara otomatis éléh bisi badé kabandungan.

Variasi ieu mangrupikeun hal anu pikaresepeun dina kaulinan kartu populér sareng nambihan aturan anu cukup pikaresepeun anu nambihan dinamis anu langkung saé pikeun gim. Tangtosna, aranjeunna ogé ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun pamuter atanapi kasino. Janten sateuacan anjeun linggih di a blackjack méja, urang nyarankeun pisan pikeun diajar sagala aturan. Ogé merhatoskeun ka blackjack variasi dina kasino.

turnamén

Sanaos henteu kasohor sapertos poker turnamén, aya seueur blackjack turnamén unggal taun. Aranjeunna nawiskeun pangalaman anu langkung saé nalika anjeun maén ngalawan pamaén sanés sareng dealer ogé.

Sadaya turnamén ieu henteu sami sareng gaduh format anu sanés. Anjeun tiasa maénkeun turnamén éliminasi tradisional, turnamén non-éliminasi, mini atanapi turnamén utama. Ogé artos langsung blackjack turnamén, sareng turnamén sit'n'go. Ieu populér pisan ayeuna berkat aksi anu henteu lirén.

Online- sareng Hirup Blackjack

Blackjack éta salah sahiji anu munggaran kaulinan kasino pikeun diwanohkeun ka kasino online. Kalayan pertumbuhanana anu hadé dina sababaraha dasawarsa ka tukang, kaulinan kartu naék ogé popularitasna sareng sadayana berkat jumlah variasi anu luhur.

Ayeuna, teu ilahar ningali langkung ti 10 blackjack variasi dina kasino online anu tiasa anjeun maénkeun. Anjeun tiasa maénkeun éta pikeun senang-seneng atanapi pikeun artos nyata. Hirup blackjack hususna populér sabab nawiskeun sadayana thrills tina kasino di bumi anjeun. Hatur nuhun kana versi online tina kaulinan kasino sapertos blackjack sareng roulette, judi online beuki loba populér unggal poé.

Blackjack fakta

House Tepi
Kartu ka BeulahAses atanapi Dalapan
Winner Pangageungna$ 40 juta ku Kerry Packer
Pilem populérRainman (1988)

Blackjack FAQ

Kaseueuran kasino ayeuna nawiskeun taruhan samping anu masihan aranjeunna kauntungan gedé tibatan pamaén. Salah sahiji taruhan sampingan anu paling umum nyaéta asuransi, tapi anjeun ogé tiasa bet kéngingkeun pasangan, bet upami tangan dealer bakal cocog sareng anjeun, taruhan ka dealer dugi ka seueur, sareng seueur deui.

Taruhan samping ditawarkeun sacara harfiah unggal méja dina unggal kasino sareng disimpen di sisi taruhan utama. Penting pikeun terang yén aya, tapi kami moal nyarankeun pikeun nempatkeun éta. Kaseueuran taruhan ieu masihan kaunggulan dealer pikeun anjeun, janten anjeun langkung saé tanpa aranjeunna.

Asuransi mangrupikeun alungan samping in blackjack anu mayar 2: 1. Éta ditawarkeun nalika dealer ngagaduhan Ace, anu nempatkeun éta caket pisan kana a blackjack. Taruhan samping disimpen sateuacan kaputusan pamuter. Upami anjeun nyandak asuransi, anjeun bakal éléh upami dealer henteu blackjack dina draw salajengna.

Anjeun bakal kaleungitan sadayana tapi bet asuransi (dina odds 2: 1) upami dealer ngagaduhan blackjack. Ieu ngandung harti yén sanaos anjeun kaleungitan saham aslina, sahenteuna anjeun meunang taruhan asuransi salaku hadiah konsolidasi.

Blackjack ahli pernah nyarankeun nyandak tawaran asuransi dealer, sabab éta ngan ukur dianggo salaku cara pikeun nyandak langkung seueur artos anjeun.

Nangtung dina blackjack hartosna nyandak teu aya aksi saatos kartu anjeun diurus. Dina hal ieu, pamaén wareg ku panangan na sareng henteu hoyong ngarobih. The sinyal pikeun nangtung nyaéta ngasongkeun leungeun kana kartu. Tangtosna, henteu aya artina kacuali anjeun parantos diurus kartu anu saé, idealna pasangan anu bentukna a blackjack.

Milih pencét hartosna signalling dealer pikeun nungkulan kartu anyar pikeun pamuter sakumaha aranjeunna hoyong ningkatkeun leungeun maranéhna. Dealer bakal ngagambar nyanghareupan kartu nepi ka pamuter, anu teras tiasa mutuskeun pikeun pencét atanapi nangtung.

Upami jumlah total panangan pamuter sahandapeun 17 taun, pencét sanésna masuk akal. Upami pamaénna wareg saatos pencét munggaran, anjeunna bakal langkung saé kalayan nangtung.

Beulah mangrupikeun langkah anu underrated blackjack yen bakal nambahan pisan kasempetan Anjeun pikeun meunang hiji babak. Pilihan ieu asup akal nalika pamuter diurus dua kartu anu sami anu langkung saé dibagi kana dua hands.

Tangtosna, ieu hartosna nempatkeun taruhan anu sanés. Ukuran anu sami sareng anu aslina. Nalika pamuter ngabagi-bagi pananganna, dealer masihan anjeunna dua kartu tambihan kanggo ngalengkepan éta. Gumantung kana kasino jeung blackjack variasi, pamaén tiasa ngabagi aranjeunna hands nepi ka 4 kali.

Sacara umum, aces sareng dalapan kedah dibagi janten anjeun tiasa kéngingkeun kasempetan anu langkung saé pikeun meunang, sedengkeun kartu anu anjeun henteu kedah bagi-bagi nyaéta 10s sareng 5an.

Pilihan pikeun ngadua hartosna nempatkeun taruhan ganda dina hiji kartu deui sareng sayogi dina ngamimitian sareng pamisah pamuter hands. Pamaén biasana milih ganda handap nalika aranjeunna gaduh kartu sapertos 9, 10 atanapi Ace. Saatos ganda turun, pamuter kedah nangtung, janten anjeunna teu meunang kartu tambahan dina kaayaan naon waé.

Kumaha Kaulinan Ieu Janten Popular?

BlackjackNingkatna popularitas di Éropa sateuacan abad XX logis. Éta mangrupikeun gim pikeun pamaén kalayan kapinteran sanés nasib. Éta masihan pamaén raos kontrol. Janten sadayana nyobian langkung saé di buruan, dugi ka ngawasaan sadayana rasiah na. Salaku tambahan, blackjack nawarkeun pangmayaran hébat. Janten pas éta aya di kasino Éropa, pamaén nyerang méja.

Butuh sakedik pujukan tina kubu judi Amérika pikeun ngapopulerkeun buruan di Amérika Serikat. Di suatu tempat sekitar taun 1930, blackjack bray ogé di Nevada sareng ngadamel rébuan penggemar. Éta ogé ngailhaman sababaraha variasi kalebet pontoon sareng Spanyol 21.

Asal muasalna Blackjack

Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan BlackjackAnu miheulaan disebat dua puluh hiji. Kaulinan kartu disebatkeun dina buku Miguel de Cervantes 'Rinconette y Cortadillo dimana palaku utama nyaéta tukang tipu anu nyobian kéngingkeun artos dina kaulinan veintiuna (Spanyol pikeun 21 taun). Buku ngajelaskeun yén tujuan gim henteu langkung ti 21 sareng Ace ngajantenkeun nilai 1 atanapi 11. Kusabab buku ieu ditulis dina mimiti abad XVII, kamungkinan yén blackjack prékursor kasohor di Seville sateuacan éta.

Dua puluh hiji sumping di Amérika Serikat sababaraha abad ka pengker. Dina raraga merangsang pamaén, maen judi nawiskeun bonus khusus kanggo 21. Éta kalebet pambayaran 10: 1 kanggo panangan anu ngandung Ace of Spades sareng Jack Hideung. Tarohan na tuwuh lega sareng disebat 'blackjack'anu nyababkeun ngaganti nami pertandingan. Henteu lami saatosna, kasino lirén nawiskeun bonus na. Tapi namina tetep nyangkut, ngalahirkeun kaulinan anu urang terang ayeuna.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!