Craps

Naha anjeun kantos heran naon anu dadu anu populér di dulur anu maénkeun dina kasino? Disebatna craps sareng mangrupikeun gim anu dimaénkeun ku dua dices anu mana pamaén na usaha dina hasil tina gulung. Kaulinan henteu peryogi peralatan khusus sareng tiasa dimaénkeun dina kasino atanapi di jalan.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus
imah > Games > Craps

Kanyataanna, craps éta kawéntar pisan sareng dimaénkeun di jalan-jalan dina lambaran lawon sateuacan sateuacan jalan ka kasino.

Craps nyaéta salah sahiji anu pangkolotna kaulinan kasino, dimaénkeun antara prajurit sareng palancong ti saprak Perang Salib.

Kumaha Anjeun Maénkeun Craps?

Aturan tina craps sareng tarohan anu aya beda-beda tina kasino ka kasino. Tapi aya aturan umum anu diatur sadayana nuturkeun kasino. Pamaén anu ngagulung dua dadu disebatna anu nembak. Anjeunna kedah nempatkeun wagers dina Pass sareng / atanapi Don't Pass.

Ieu bet dina hasil tina babak éta. Éta ogé tiasa dipendakan dina istilah Katuhu sareng Salah atanapi Menang sareng Entong Ngéléhkeun. Tarohan ditempatkeun ku nempatkeun chip dina lapangan anu pantes dicirian. Pamaén tiasa ngalakukeun éta nyalira. Anjeunna ogé tiasa ngantep dealer atanapi stickman ngalakukeun éta.

Craps
Gulung dices

Shooter Gulung

Anu nembak sok ngagulung dua dadu anu anjeunna pilih tina tumpukan 5 anu ditepikeun ku stickman. Duanana kedah digulung dina hiji lémparan sareng duanana kedah pencét témbok tukang méja.

Kaulinan ngagaduhan dua fase– gulung sareng titik anu kaluar. Gulung kaluar mangrupikeun gulung munggaran pamaén sareng gumantung kana nomerna. Bets disimpen dina Pass atanapi Don't Pass meunang atanapi éléh. Upami gulung kaluar nyaéta 2, 3 atanapi 12 (ogé katelah craps), taruhan dina Pass éléh. Anu disimpen dina Don't Pass meunang upami gulungna 2 atanapi 3 sareng dasi upami gulung anu kaluar nyaéta 12. Ieu ngeureunkeun babak sateuacan anu anyar dimimitian. Gulung 11 dina fase ieu kaulinan dipikaterang salaku alam.

Upami pamuter ngagulung 4, 5, 6, 8, 9 atanapi 10, angka éta ditandaan ku dealer dina tabel sareng janten poin pamuter. Dina fase ieu pertandingan, anu némbak terus ngagugulung dadu. Éta atosan upami aranjeunna kéngingkeun 7. Upami éta garis Entong Lulus ngéléhkeun sareng garis Pass éléh. Bisi pamuter ngagulung nomer poin na, garis Pass unggul sareng garis Don't Pass éléh.

Maénkeun Gratis

Kumaha Cara Ngagulung Dadu?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dices kedah dialungkeun kana hiji gulung sareng ngan hiji panangan. Aya aturan anu tangtu pikeun ngeunaan ngagugulung. Éta diatur ku kasino anu nyegah nembak dikontrol sareng saklar dadu anu biasa di jaman baheula.

Nalika ngeunaan hasil dadu, sadaya nomer gaduh telepon slang anu biasana dilakukeun ku stickman. Gaul dipaké dina craps asalna tina New Orleans, janten nganggo istilah anu aya hubunganana sareng New Orleans sareng budaya Amérika umumna.

Salaku conto, gulungan kaluar dua disebut Panon Oray, sedengkeun anu opat cangkéng disebat Little Joe ti Kokomo. Hard 4 ogé katelah tutu (salaku dua-dua na) atanapi balerina. Upami pamuter ngagulung tujuh salaku 6-1, istilah slang nyaéta muncul Iblis atanapi genep Ace. Gulung 9 katelah Jesse James kusabab kanyataan yén penjahat anu kasohor dibunuh ku pestol .45. Atanapi Old Mike, dina rujukan ka pamaén NBA legendaris Michael Jordan. Anjeunna nganggo nomer 45 dina hiji waktos karirna.

Maén Pikeun Artos Asli:

Craps meja

nu craps méja asalna nimukeun ku John H. Winn masih dipaké dina kasino ayeuna. Tata perenah anu raoseun héjo aya dina ukuran sareng bentuk anu béda-béda, kalayan anu paling umum mirip bak mandi.

Tabel ieu ngagaduhan sadaya taruhan samping di tengah ogé lapangan Pass sareng Don't Pass. Méja biasana dioperasikeun ku 4 karyawan kasino. Petinju, anu ngawaskeun para padagang sareng ngatur kiripik. Stickman anu dumuk sabalikna petinju sareng ngumumkeun hasilna sareng netepkeun taruhan. Sareng dua dealer di sisi anu sabalikna tina tabel anu ngumpulkeun sareng mayar taruhan ka pamaén dina bagéanna.

craps meja
Craps perenah méja

Kusabab laju gancang gim, kasalahan umum di craps. Janten 4 karyawan kasino ngariksa dua kali sadaya kaputusan sareng menerkeun kamungkinan kasalahan anu dilakukeun ku rakana. Jenis tata perenah méja ieu dianggo dina kasino ageung. Kasino anu langkung alit biasana mutuskeun ngagunakeun anu disebut "mini-craps”Méja dimana sadayana leres-leres disaluyukeun.

Nalika ngeunaan jalan craps, jelas aya perenah méja. Dadu digulung ngalawan sababaraha jenis backstop. Aturan sareng taruhan biasana dihasilkeun ku pamaén nyalira.

Sering naros Craps Patarosan

Aya seueur varian anu aya ayeuna, tapi ieu biasana pangkat diantara anu paling populer: Crapless Craps, Titik luhur Craps, Disederhanakeun Craps, Maot Beunghar na New York Craps.

teu, teu kedah janten tukang nembak upami anjeun entong raoseun kalayan jenis tekanan éta. Nalika éta mangrupikeun hasil anu lengkep, sababaraha pamaén tiasa janten kesel kusabab éta. Di sisi anu sanésna, bagian ieu ngamungkinkeun pamaén pikeun langsung berinteraksi sareng midangkeunana, janten tiasa janten hal anu anjeun bakal sono.

Pamaén dina unggal kaulinan kasino tiasa ningkatkeun odds na sababaraha tingkat ku strategi tarohan anu dites sareng kabuktosan. Sababaraha kalebet ukuran bet béda, Sedengkeun anu sanésna mangrupikeun kombinasi taruhan, sapertos anu di luhur disarankeun craps strategi. Pamaén disarankeun pikeun angkat sareng Do Don't Pass atanapi Don't Come, teras ngadamel taruhan odds maksimum.

Anu terakhir ngagaduhan ujung bumi 0%, naha éta ogé dipanggihan di anu kadua pangsaéna craps strategi tohan - Pas alungan sareng odds maks.

Aya euweuh jalan anu bener pikeun ngalakukeun ieu, tapi prakték éta diakalan rumit sareng paling saé dilakonan saatos kéngingkeun sababaraha pitunjuk. Kaseueuran pamaén resep nempatkeun alungan atas nami para padagang sareng tip aranjeunna ku cara éta; kumaha oge, bet paling sering dianggo pikeun tujuan ieu di craps méja biasana kirang dina pamayaran.

Taruhan pas ogé henteu tiasa disarankeun, sabab éta pamaén paling sering disarankan pikeun masihan ujung lempeng tibatan taruhan pikeun aranjeunna. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nempatkeun tip sateuacan aranjeunna sareng ngawartosan éta pikeun "para dealer".

Sedengkeun pikeun masalah pamisah taruhan, teu aya hiji ti opat anggota tanaga kasino di craps méja nyaéta wajib pikeun ngabagi kauntungan naon waé deui sareng kolega Anjeun. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nunjukkeun tip na, masihan kado ka dealer dina bentuk sapertos kontan (kartu kado per kecap), salami anjeun ngajantenkeun niat anjeun jelas.

nuhun, Aya sababaraha sababaraha istilah ngeunaan taruhan anjeun tiasa ngadamel di craps méja, kaasup naon waé craps, tujuh wae, cara sesah, bet bet sareng tanduk taruhan, sareng anu sanésna. Kahiji nujul kana tohan yén gulung salajengna bakal masihan hasil tina 2, 3 atanapi 12, samentawis tujuh - yén gulung salajengna janten 7.

Jalanna sesah nyaéta tarohan dina 4, 6, 8 atanapi 10 (dadu kedah nunjukkeun rupa anu sami pikeun menangkeunana). Taruhan hop ngarepkeun gulung anu salajengna janten kombinasi nomer khusus (sapertos 2-2; 3-5; 3-3; 4-4) sareng tarung tanduk dilakukeun nalika gulungan salajengna diperkirakeun aya 2, 3, 11 atanapi 12 didamel di kakalian tina 4.

Rupa-rupa Craps bets

Iraha waé anu némbak hoyong maén, anjeunna diperyogikeun nempatkeun taruhan dina taruhan Pass sareng / atanapi Don't Pass. Ieu dua taruhan utama di craps, Tapi aya seueur anu sanés anu ngajantenkeun gim langkung pikaresepeun.

Bet Ayo dasarna sami sareng taruhan Pass. Kacuali kanyataanna éta tiasa dilakukeun saatos titik parantos didamel. Bisi anu nembak gulung hiji 7 atanapi 11, bet éléh.

Upami anjeunna ngagugulung 2, 3 atanapi 12 saatos Ayo datangna parantos dilakukeun, bet éta éléh. Di sisi anu sanésna, taruhan Don't come ngéléhkeun upami anu némbak ngagulung 2 atanapi 3 saatos poinna parantos mantep, sedengkeun gulung 12 hasil dina dasi (push). Upami anu némbak ngagugulung angka sanés anu janten nomer poin na. anjeunna kedah ngagulung 7 supados taruhan tiasa meunang.

Taruhan odds tiasa dilakukeun saatos ngadamel taruhan Pass, Don't Pass, Come or Don't Come - anjeun "Take Odds" saatos meunang Pass atanapi Don't Pass Bet sareng "Lay Odds" saatos Come or Don ' t Datang tarohan.

Tarohan ieu opsional sareng sanés fitur dina perenah. Éta disimpen ku nempatkeun chip anjeun balik bet aslina. Taruhan odds nyandak atanapi nempatkeun odds naha nomer 7 bakal digulung heula. Sareng biasana diwatesan ku 2-3 kali bet aslina. Taruhan ieu mayar 2: 1 pikeun nomer 4 sareng 10; 3: 2 pikeun gulung 2 atanapi 9; sareng 6: 5 pikeun gulung 6 atanapi 8.

Di sagigireun taruhan utama sareng samping, aya seueur anu béda craps pamaén alungan tiasa usaha. Tarohan dalil cukup populér, sapertos Tempat, Big 6, Big 8, sareng taruhan gulung tunggal.

Hatur nuhun kana jumlahna seueur taruhan sareng gancangna permainan, craps mangrupa salah sahiji kaulinan anu paling pikaresepeun anu anjeun tiasa mendakan dina kasino. Sateuacan anjeun maénkeun éta di Vegas atanapi kasino online, tapi, kami nyarankeun pikeun ngalaksanakeunana sareng diajar aturan sateuacan anjeun kaleungitan artos dina sababaraha gulungan.

Sejarah Sajarah Craps

Sejarawan mikir yén craps sigana dikembangkeun salaku vérsi tina buruan Hazard Éropa anu populér, anu dimaénkeun di Éropa ti mimiti Perang Salib. Dina awal abad ka-XIX, saurang bangsawan ngora sareng judi anu getol Bernard de Marigny mawa Hazard ti Éropa (London) ka New Orleans. de Marigny ogé nyederhanakeun pertandingan ku ngajantenkeun 7 nomer utama, teu sapertos tiheula, nalika angka ti 5 dugi ka 9 dianggap angka utama. Tujuh mangrupikeun pilihan anu optimal dina Bahaya sareng ku saderhana ieu gim, de Marigny intina diciptakeun craps.

Kaulinan anyar janten hit nyata pamaén judi Amérika kelas handap. Geladakhands mawa buruan ka daérah énggal, sedengkeun padamel lapangan ngenalkeunana ka babaturanana. de Marigny ngagungkeun penemuan anyarna ku namina jalan di pangwangunan perumahan New Orleans na saatos pertandingan.

Asal usulna nami gimna masih teu jelas. Sababaraha ahli sajarah nganggap éta salah ngucapkeun New Orleans tina kecap yuyu (epitét basa Inggris pikeun nomer 2 sareng 3, anu kaleungitan nomer dina Pass in Hazard). Ampir abad saatos penemuan craps, éta ngalih ti jalan ka kasino, dimana éta disiksa ku panggunaan dadu anu teu adil. Éta mangrupikeun masalah anu utami di awal abad XX, janten dina raraga nurunkeun lapangan pikeun pamaén, a nu maen judi dingaranan John H. Winn ngenalkeun tata ruang anu nampilkeun sadaya pamaén anu tiasa dipertaruhkeun craps, ngalahirkeun vérsi anu urang terang sareng maénkeun ayeuna.

Salila Perang

Nalika Perang Dunya II, prajurit maén craps dina simbut di jalan sakumaha cara ngalirkeun waktos. Ieu ngajantenkeun langkung populér, utamina saatos perang réngsé nalika craps janten kaulinan anu paling dominan di kasino Las Vegas. Kiwari, craps masih populér di kasino darat, tapi éta ogé kawéntar di casinos online hatur nuhun ka puluhan variasi anu ngajantenkeun gim langkung pikaresepeun. Hirup craps nyaéta sadayana anu ngamuk ayeuna-ayeuna, ngamungkinkeun pamaén mikaresep kaulinan kasino craps pas tina kanyamanan di bumi sorangan.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!