Kasino Hold'em

Poker dasarna kaulinan kartu pang populerna anu kantos dipanggihan. Akarna asalna ti sababaraha taun ka pengker, sareng éta sababna ayeuna, anjeun bakal mendakan seueur variasi gim.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus
imah > Games > Kasino Hold'em

Varian anu paling saé diputer, nyaéta Texas Hold'em, anu janten populér kasohor ku Dunya Series tina Poker turnamén sareng kasuksésan dina tivi.

Nanging, tina varian ieu tina poker, teu dihaja, lahir énggal, disebat Kasino Hold'em. Dina upaya ngajar sobat cara maénkeun multiplayer Texas Hold'em hiji-hiji, saurang lalaki anu disebut Stephen Au-Yeung nimukeun Kasino Hold'em. Pikeun ngajar babaturanana ngeunaan aturan dasar Texas Hold'em, Au-Yeung ngajantenkeun peran pangecér. Sareng éta kumaha mimina varianna: sareng saurang pamaén sareng dealer aub.

kasino Hold'em
Kasino Online Hold'em Kacida populerna

Kiwari, Kasino Hold'em dimaénkeun ku jutaan pamaén anu hoyong nyanghareupan dealer hijina, sareng henteu maén ngalawan pamaén sanés. Teu anéh varianana ogé disebut salaku "Beat Dealer" poker. Éta saderhana saderhana sareng gampang pikeun diajar sareng dikawasa, ngémutan henteu seueur pilihan taruhan anu kalibet sareng anjeun henteu kedah ngantosan giliran anjeun sapertos umur di Texas Hold'em. Hoyong diajar langkung seueur ngeunaan éta?

Aturan Dasar Kasino Hold'em

Nalika anjeun mimiti maénkeun Kasino Hold'em, anjeun bakal ningali yén aturan na henteu béda sareng anu di Texas Hold'em. Beda utama, tangtosna, aya dina jumlah pamaén anu ngalawan dealer. Pikeun ngajantenkeun jelas, pamaén maénkeun ngalawan dealer di Kasino Hold'em.

Kasino Hold'em, ku alatan éta, lain varian multiplayer. Kituna, anjeun kedah ngarepkeun sakedik béda dina midangkeun. Aturan dasarna saderhana. Kaulinan ieu dimaénkeun kalayan standar 52-kartu dek.

Maénkeun Gratis

Maén Kasino Hold'em di Salah sahiji Kasino Online Ieu:

Pamaén vs Dealer

Duanana dealer sareng pamuter nempatkeun Ante bet, sateuacan kartu diurus. Teras, dealer na nyandak dua kartu liang sareng masihan dua ka pamuter. Tilu kartu komunitas nyanghareupan tambahan teras disimpen dina méja. Salajengna, duanana kedah nyandak kaputusan ngeunaan naha ngalipet atanapi nelepon. Pamaén ngajantenkeun gerakan anu munggaran. Upami pamuter mutuskeun ngalipet, duanana Ante bet sareng kartu angkat ka dealer. Upami, di sisi anu sanésna, mutuskeun nelepon, pamuter kedah ngagandakan alungan Ante sareng neraskeun.

kasino online Hold'em
Live Casino Hold'em

Dina hal ieu, dealer nempatkeun dua kartu komunitas sanés dina méja sareng ngahurungkeun kartu liang na nyanghareupan. Dealerna masih ngan ukur upami pananganna sapasang 4 atanapi langkung saé. Upami teu kitu, alungan Ante bakal dibayar ka pamuter sareng alungan Call bakal ngadorong. Upami, di sisi anu sanésna, pamuter bakal éléh, pamuter kedah mayar dealer na saluyu sareng tabel pembayaran, sedengkeun Call Call bakalan mayar 1: 1. Upami aya dasi, boh Ante bet sareng Call bet bakal ngadorong.

Ayeuna, sababaraha varian Kasino Hold'em ogé nawiskeun taruhan sisi AA +. Live Casino Hold'em versi malah nawiskeun Jackpot Progresif sareng taruhan samping Jumbo Jackpot. Ieu ditempatkeun di awal sareng mayar henteu paduli naha panangan pamuter urang éléh atanapi ngéléhkeun.

Kualifikasi Poker Hands

Kami nyatakeun yén panangan dealer kedah sapasang 4 atanapi langkung saé pikeun lolos. Tapi, kumaha anu ditangtukeun juara? Nya, kartu 5 pangsaéna poker panangan anu kalebet tina dua kartu pribadi sareng lima kartu komunitas meunang.

Ieu ngandung harti yén dina Kasino Hold'em, standar na poker hands ngalamar, sapertos di Texas Hold'em. Leungeun anu teu aya kombinasi unggul anu unggul sareng dihargaan ku kartu peringkat pangluhurna disebat Kartu Tinggi. Leungeun anu gaduh dua kartu anu pangkatna sami disebat Pasangan. Dua Pasangan nyaéta leungeun anu anjeun ngagaduhan dua kartu anu sami pangkat sareng dua kartu anu cocog tina réngking anu béda. Three of a Kind nyaéta leungeun anu anjeun ngagaduhan 3 kartu anu sami sareng anu sami.

Anu lempeng, Siram, Full House sareng 4 jinisna nuturkeun. Upami anjeun kéngingkeun lima kartu berturut-turut jas campuran, anjeun bakal kéngingkeun Lempeng. Upami anjeun gaduh 5 kartu anu cocog sareng siram. Full House nyaéta nalika anjeun gaduh tilu kartu anu cocog sareng pangkat anu sami sareng dua anu cocog pikeun réngking anu sanés. Opat Jenis nyaéta panangan anu anjeun ngagaduhan opat kartu anu pangkatna sami.

The Straight Flush mangrupikeun panangan anu pangsaéna. Di dieu, anjeun gaduh 5 kartu tina jas anu sami dina sekuen. Leungeun anu paling mutlak nyaéta Royal Flush, dimana anjeun ngagaduhan As, Ks, Qs, Js, sareng 10s tina jas anu sami. Wajar yén leungeun ieu mayar 100 dugi ka 1!

Pamekar Parangkat lunak Kasino Hold'em

ngelingan judi online dimimitian langkung ti 20 taun ka pengker, éta henteu heran pikeun diajar yén Kasino Hold'em sayogi ku seueur pamekar. Salami mangtaun-taun, pamekar parantos perhatoskeun yén pamaén resep maén, sareng masing-masing anu paling luhur parantos ngembangkeun versi sorangan tina Kasino Hold'em.

Kabeneran keur anjeun, anjeun ayeuna tiasa milih seueur versi Kasino Hold'em. Ngaran utama dina industri, pangembang resep NetEnt, Play'n Go, Playtech sareng Realtime Gaming gaduh versi Kasino Hold'em nyalira. Alami, masing-masing vérsi na aya bédana anu leutik, tapi dina pangmayaran sareng RTP, henteu dina midangkeun. Pamekar netepkeun perséntase Return to Player na odds masing-masing pikeun unggal panangan, tapi midangkeunana tetep tetep sami.

Misalna, Vérsi Realtime Gaming ngeunaan Kasino Hold'em tibatan masihan anjeun pangmayaran lengkep tina tabel pembayaran Ante Bonus, mayar 1 ka 1 upami dealer na henteu cocog. Di sisi sanésna, Vérsi Play'n GO masihan anjeun pangmayaran alungan Ante numutkeun tabel pembayaran Ante Bonus sareng masihan anjeun taruhan Telepon anjeun upami dealer henteu cocog.

Dina tabel pembayaran AA dina NetEnt's Casino Hold'em, anjeun bakal ningali dua kamungkinan pangmayaran. 7 ka 1 kanggo Pasangan Aces ka Lempeng, sareng 25 ka 1 pikeun Siram atanapi langkung luhur. Play'n GO's tabel pembayaran nawiskeun pangmayaran anu béda pikeun anu sanés hands. Pasangan Aces ka lempeng mayar 7 ka 1, Siram 20 ka 1, Full House 30 ka 1, 4 tina Jenis 40 ka 1, Straight Flush 50 ka 1, sareng Royal Flush 100 ka 1!

Ayeuna, sakumaha anjeun bakal ningali dina tabel pembayaran Ante Winnings, éta hands mayar sami dina kaseueuran varian Kasino Hold'em. Anjeun kéngingkeun 1 ka 1 pikeun lempeng atanapi kirang, 2 ka 1 pikeun Flush, 3 ka 1 pikeun Full House, sareng 10 ka 1 pikeun 4 a Kind. Straight Flush mayar 20 dugi ka 1, sareng tangtosna, Royal Flush mayar 100 dugi 1.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!