liang

Pokies, buah, bandit hiji-pakarang - éta sadayana istilah anu ngajelaskeun salah sahiji kaulinan kasino pang populerna sepanjang waktos. Urang nyarioskeun slot, anu popularitasna henteu ngirangan saprak datangna kana tempat judi langkung ti abad ka tukang.

imah > Games > liang
Pilih panyadia…

Maénkeun liang pikeun Artos Asli

Kumaha carana maén liang gratis

1. Milarian Situs Kami Pikeun Slot Paporit Anjeun

Dina mesin pencari kami, anjeun tiasa ngetik nami slot karesep anjeun. Upami urang nyerat ulasan ngeunaan éta anjeun bakal mendakan démo gratis dina halaman éta.

Ketik slot karesep anjeun

2. Coba waé Gratis

Sakali anjeun mendakan slot karesep anjeun, kersa nyobian slot na. Anjeun tiasa maca resensi kami heula sahingga anjeun terang naon anu diarepkeun.

Maénkeun gratis og24

3. ngabandingkeun

Saatos maénkeun slot karesep anjeun anjeun bébas nyobian anu sanés. Ku cara ieu anjeun tiasa ngabandingkeun.

Milih anu sanés

4. Maén Pikeun Duit Real

Saatos maén gratis anjeun tiasa maén artos di salah sahiji kasino anu dipilih ku kami.

Maénkeun pikeun og24 nyata

Pikeun desain mesin slot munggaran urang kedah balik deui ka taun 1891. Sittman sareng Pitt ngadamel mesin kalayan 5 gulungan di New York. Unggal gilinding ngandung 50 anu béda poker kartu sakumaha gambar. Mesinna langsung populér sareng unggal palang di New York hoyong gaduh mesin ieu.

Henteu lami pikeun jalma-jalma di panjuru New York maén. Pikeun nikel, pamaén tiasa narik tuasna kalayan ngarepkeun kombinasi anu unggul. Pamaén anu ngatur pikeun nampi éta nampi bir gratis atanapi hadiah anu sami.

Mesin Sittman a Pitt tiasa janten primitip tapi populér pisan. Henteu lami sateuacan mesin slot asli anu mimiti aya: The Liberty Bell.

The Liberty Bell
The Liberty Bell

Urang Sundaevolutionjeung Liberty Bell

Dina 1895, Charles Fey nyiptakeun langkung saderhana kaulinan kasino dumasar kana slot Sittman sareng Pit. Éta ngagaduhan 3 gulungan muter sareng 5 simbol kalebet intan anu masih dianggo ayeuna.

Slot ogé ngagaduhan Liberty Bell salaku salah sahiji simbol na. Kalayan hadiah maksimal 10 nikel, Liberty Bell mangrupikeun kasuksésan anu ageung. Saatos The Liberty Bell, Herbert Mills ngadamel mesin énggal dina taun 1907. Anjeunna nyebat Operator Bell. Mangrupikeun pérsi ningkat tina The Liberty Bell. Dina jangka waktu anu lami mesin slot ieu bakal aya di unggal palang, bordel, sareng tukang cukur di New York.

Operator Bell masihan permén karét anu raoseun buah salaku hadiah sareng ngagaduhan buah dina gulungan. Simbol-simbol ieu masih muncul dina slot modéren. Pangmayaran hadiah permén karét sareng kadaharan pikeun nyingkahan hukum judi di kalolobaan nagara Amérika sareng éta tiasa dianggo kalayan sampurna. Operator Bell kasohor mangpuluh-puluh taun dugi ka Bally ngembangkeun mesin otomatis dina taun 1963: Money Honey. Upami anjeun ningali waktos deui, ieu mesin slot modéren munggaran.

Popularitas Booming

Tilu belas taun saatos Money Honey, Fortune Coin Co. ngembangkeun mesin slot munggaran di dunya. Sababaraha unit munggaran disimpen di Hotel Hilton di Las Vegas. IGT mésér hak pikeun téknologi perusahaan di 1978. Sésana mangrupikeun sajarah.

mesin slot
Mesin slot puteran

Saatos kasuksésan ageung mesin slot Money Honey sareng Fortune Coin's, kasino énggal banjir ku sababaraha jinis mesin. Pamaén éta aya dina mesin 24/7 sareng kasino ditelepkeun artos. Pasti, seueur pamaén meunang jumlah ageung, tapi sakumaha paribasa baheula, kasino sok meunang tungtungna.

Slot Video Kahiji

Tengara utama salajengna dina sajarah nyaéta dina 1996 nalika WMS Industries ngaleupaskeun slot pidéo munggaran. Mesin ieu babak bonus. Disebut Reel 'Em, slot éta mangrupikeun hit instan sareng nyetél panggung pikeun vérsi hareup anu ngadominasi industri judi bahkan ayeuna.

Reel 'Em gaduh layar kadua kanggo babak bonus anu nampilkeun pamayaran tambahan. Hal ieu ngajadikeun sadaya mesin langkung populér di kasino. Poe ieu mesin-mesin ngahasilkeun langkung ti 70% kauntungan kasino.

Langkung seueur ngeunaan Kaulinan Kasino Lainnya:

Lahirna Slot Online

Léngkah logis salajengna dina sajarah slot online nyaéta pikeun aranjeunna lebet kana dunya judi online. Dina akhir taun 90an nalika kasino online parantos ningkat dina tingkat anu luar biasa, kabutuhan anu langkung seueur sareng gim ngarahkeun pangembang ngahasilkeun slot pidéo anu énggal, dina waktos ieu dumasar kana téma anu béda-béda.

Dina awalna, gaya visual ngeunaan kaulinan sapertos slot klasik anu tiasa dipikahartos - industri masih diajar sareng hoyong pamaén janten dina suasana anu akrab. Nanging, industri IT mimiti maju gancang dina hal midangkeun sareng desain, muka panto pikeun rupa-rupa inovasi nalika ngeunaan slot online.

Nalika téknologi IT mekar, kitu ogé mesin. Fitur-fitur anyar anu ditambihan, grafikna langkung saé, sareng aya anu anyar ditambihan perpustakaan sadayana kasino online unggal dinten.

Tumuwuhna mesin online anu luar biasa hartosna yén aranjeunna geuwat bakal nguasai industri, sareng henteu lami. Slot online janten langkung saé dintenna sareng aya rébuan pamaén hébat anu tiasa nikmati di kasino online ayeuna. Naha anjeun resep pikeun téma khusus atanapi sapertos muterkeun bandit saderhana klasik éta, aya seueur pilihan pikeun dipilih, sababaraha langkung nguntungkeun tibatan anu sanés.

Anjeun tiasa Maén online
Anjeun Tiasa Maén Online

Slot anu maju aya dina liga nyalira. Istilah ieu ngajelaskeun mesin anu nawiskeun jackpot kutang anu mayar seueur artos. Jackpot anu maju hartosna yén jackpot salamina ngembang dugi ka batur anu cukup untung ngéléhkeun éta sadayana, sareng sababaraha ogé parantos menang jutaan dina mesin sapertos mega Moolah sareng Mega Fortune didamel ku raksasa industri Microgaming sareng NetEnt.

Kamajuan masihan anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun jumlah-puteran kalayan usaha alit, ku sabab éta aranjeunna kasohor di kasino.

FAQ slot

Slot online gaduh generator angka acak, atanapi RNG, pikeun mastikeun kasahaan. Awak pangaturan kaulinan mariksa mesin sacara rutin.

RTP singkatan tina Return To Player. Perséntase balik deui ka pamuter (% RTP) mangrupikeun perséntase wagers yén kaulinan khusus bakal balik deui ka pamuter dina jangka panjang.

Jackpot progresif mangrupikeun jackpot (hadiah maen judi atanapi pangmayaran) anu ningkat unggal-unggal pertandingan dimainkeun tapi jackpot henteu dimeunangkeun. Mesin anu nyambung kana jackpot ieu masihan pamaén kasempetan pikeun meunang jackpot ieu.

Kecap "volatility" dina judi ngarujuk kana sabaraha anjeun kéngingkeun sareng sabaraha sering anjeun kéngingkeun salami sési judi tinangtu. "Low Volatility" hartosna hadiah alit relatif-sering. "Volitalitas Tinggi" hartosna jackpot langka tapi ageung sareng pangmayaran.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus

Dimana slot angkat ti dieu?

Hésé ngawartosan ka mana jalanna dina ngémutan sipat industri IT anu salawasna mekar. Ayeuna, slot 3D sadayana ngamuk sareng teu diragukeun éta kusabab grafik sareng midangkeunana anu ngajentul. Jackpot kutang panginten henteu bakal mekar teuing éta, tapi éta nawiskeun harta anu anjeun ngan ukur tiasa impikeun.

Saha anu terang - kalayan téknologi VR ngaléngkah dina dasawarsa ka tukang, panginten henteu lami sateuacan urang ningali slot VR anu munggaran, anu kami ngarepkeun bakal gancang-gancang.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!