Roulette

Roulette mangrupikeun kaulinan anu paling populér di kasino online. Pikagumbiraeun tina tohan dimana balna badé badé narik jalma salami lami. Salaku kaulinan kasempetan, kabeneran maénkeun peran penting dina roulette, sareng éta anu ngajantenkeun janten pikaresepeun.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus
imah > Games > Roulette

Lolobana kasino online pamaén terang kumaha carana maén roulette. Anjeun milih nomer sareng warna dina roda sareng bet dina éta. Maka anjeun ngantosan balna mudah-mudahan badé pilihan anjeun. Éta kaulinan kasempetan anu henteu gampang diprediksi. Ieu anu ngajantenkeun pikaresepeun sareng kameunangan anu saé pisan. Kasempetan didefinisikeun ku kamungkinan statistik tina jinis tarohan, anu tiasa di jero atanapi di luar.

roulette
Babaturan Maén Roulette

Kumaha anjeun maénkeun Roulette?

Pikeun anjeun anu henteu sadar, di jero taruhan roulette online hartosna tarohan dimana balna badé dina roda puteran persis. Anjeun ngaduga jumlah sareng warna saku atanapi sajumlah saku saku.

Di sisi anu sanésna, taruhan roulette di luar hartosna ngaduga upami balna badé dugi ka sakumpulan kantong anu langkung ageung dimana balna tiasa badarat. Kusabab ieu, odds pikeun taruhan luar langkung handap. Sababaraha kasino nganggo chip anu sanés pikeun taruhan jero pikeun ngabédakeun pamaén ieu sareng anu dipertaruhkeun dina tarohan luar.

Henteu janten masalah upami anjeun judi online atanapi di darat, unggal tabel ngagaduhan wates tarohan minimum sareng maksimum. Sakali balna lemah, dealer (bank) bakal nempatkeun pasar sareng ngalarang taruhan énggal atanapi ngaleungitkeun anu tos aya. Saatos nyapu taruhan anu kaleungitan nganggo rake sareng ngaleupaskeun spidolna, pamaén diidinan nempatkeun taruhan énggal.

Maénkeun Gratis

Maén Pikeun Artos Asli:

Nomer Roulette sareng Tata Letak

Kantong dina kabayang roulette jumlahna tina 0 dugi ka 36, ​​kalayan nomer ganjilna beureum sareng bahkan nomer hideung. Kantong nol biasana héjo, kalayan variasi roulette Amérika gaduh saku enol ganda (00).

Upami anjeun naroskeun naon daérah anu katutup lawon dina méja, éta disebat tata perenah sareng ngandung sadaya taruhan sareng taruhan samping anu tiasa ditempatan pamaén. Kaseueuran kasino nganggo tata ruang Amérika-gaya dimana kabayang roulette aya dina tungtung méja, bari sababaraha kasino langkung resep nganggo versi Perancis anu roda na aya di tengah méja.

Méja Roulette
Tampilan Méja Roulette

Hasil tina lémparan henteu tiasa diprediksi salami paling kaulinan kasino tong meryogikeun kaparigelan naon waé pikeun dimaénkeun. Aya seueur strategi anu tiasa ngirangan ujung bumi sareng ngendalikeun karugian anjeun, tapi teu aya jalan anu pasti pikeun terang dimana balna badarat. Hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta maénkeun palinter sareng milih taruhan anu kirang résiko tibatan ngalungkeun artos anjeun ka angin ku ngaduga saku anu pasti dimana balna bakal lirén.

Sapertos gim kasino naon waé, roulette ngagaduhan sakumpulan aturan anu kedah diturut. Odds pikeun kaulinan gumantung kana varian anu anjeun maénkeun.

Patarosan Remen Didamel Roulette

Upami anjeun untung, leres, anjeun tiasa. Ngéléhkeun dina roulette, sanaos kitu, henteu siga anu meunang di blackjack, dimana cacah kartu sareng strategi sanés tiasa nyayogikeun artos anjeun. Roulette mangrupakeun odds odds game kasempetan dimana anjeun ngarepkeun anu pangsaéna pikeun masing-masing muter. Dina jangka panjang, kasino bakal meunang salawasna. Dina jangka pondok, anjeun tiasa kéngingkeun untung sareng meunang sababaraha babak.

Nanging, anjeun kedah tetep émut yén teu aya modél matématika anu bakal ngabantosan anjeun pikeun meunang dina roulette, sareng saha waé anu nyarios béda-béda bohong.

Pamaén tiasa gampang kabawa ku pikagumbiraeun sareng pikagumbiraeun maén roulette online. Ngaduga dimana balna badé badarat sareng odds anu biasana tinggi pikeun taruhan tunggal sareng taruhan di jero umumna cukup pikaresepeun pikeun ngajaga anjeun ngahukum sababaraha jam. Meunang sababaraha taruhan roulette dina kasino. Anjeun panginten didorong pikeun neraskeun taruhan dina méja dugi ka kaleungitan sadayana.

Ujung imah pikeun roulette gumantung kana variasi na dimana sakitar 2.70%. Ampir duka kali pikeun varian ganda-enol. Roulette tiasa janten kaulinan kasempetan, tapi dimungkinkeun pikeun linggih dina méja sareng bet sacara strategis. Aya seueur sistem tohan dipaké ku pamaén roulette online anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sahenteuna sababaraha puteran. Kituna anjeun kedah waspada yén teu aya cara anjeun tiasa menangkeun sadayana, sareng teu aya hasilna pasti.

Kusabab aya 36 angka dina roda ditambah saku nol, odds pikeun ngaduga dimana balna bakal liren leres 37-1. Penyebaran dua angka gaduh odds 17-1, sedengkeun panyebaran opat angka dina odds 8-1.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, odds langkung pikaresepeun pikeun kasino (bank), sanés pamuter. Untungna, aya seueur taruhan sanés anu ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun kéngingkeun hiji hal pikeun alungan anjeun. Salaku conto, aya kamungkinan 50-50 yén bal bakal badarat dina saku beureum atanapi hideung, janten taruhan ieu mayar bahkan artos.

Sapertos sareng gim kasino internét anu sanés, roulette online peryogi nempel dina bankroll anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil bangkrut sateuacan anjeun terang.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, anjeun tiasa nempatkeun taruhan jero sareng luar dina roulette online. Taruhan jero nyirikeun tarohan dina jumlah saku anu pasti sareng warna atanapi sakumpulan saku sakitar tempat balna tiasa badarat. Ieu mangrupikeun roulette paling umum dina taruhan dina kasino ayeuna:

  • Lempeng (tarohan nomer hiji)
  • Beulah(taruhan dina dua nomer sacara horisontal atanapi vertikal)
  • trio(taruhan kana tilu nomer anu ngalibatkeun hiji enol)
  • alun-alun(taruhan anu ngalibatkeun opat nomer dina hiji juru)
  • Genep garis(taruhan dina genep nomer padeukeut ngawangun dua garis horisontal)
  • Garis luhur dina tata letak dobel-enol(betting on 0-00-1-2-3)

Tarohan luar gaduh pangmayaran anu langkung alit nalika anjeun ngaduga yén balna badé turun dina saku kantong anu langkung ageung. Taruhan luar anu paling umum nyaéta belasan taruhan (taruhan dina nomer ti mimiti-1-12, kadua-13-24 atanapi katilu-25-36 belasan), manque atanapi low (1-18), Passe atanapi tinggi (19 -36), tarohan beureum atanapi hideung malah atanapi ganjil, taruhan kolom (taruhan dina nomer dina kolom nangtung anu dipilih), sareng taruhan oray, nyaéta tarohan khusus anu ngaliput angka anu dipilih dina tata perenah.

Pangmayaran on roulette gumantung kana jinis tarohan. Sakumaha anjeun panginten parantos terang, aya tarohan dina jero sareng luar dina tabel roulette. Anjeun tiasa stake dina unggal alungan ieu dina odds anu béda. Pangmayaran anu paling luhur sareng paling pikaresepeun dina kabayang roulette nyaéta tarohan lempeng, anu mayar 35: 1. Kalayan tarohan ieu, anjeun nuju ngaramal yén balna badarat dina nomer hiji. Tangtosna, kalayan odds 35: 1, éta ogé tarohan anu paling henteu tiasa dimeunangkeun.

Tohan dina dua nomer (split split), motong odds kana satengah - jenis taruhan ieu mayar 17: 1. Beuki nomer dina roda anu ditutupan ku alungan anjeun, bakal turunna odds. Taruhan Jalan (taruhan dina 3 angka) mayar 11: 1, sedengkeun tarohan sudut (tarohan dina 4 nomer), mayar 8: 1. Tohan nomer 5 sareng 6 mayar masing-masing 6: 1 sareng 5: 1.

Nalika ngeunaan taruhan luar, oddsna katingali lumayan padet, naha sababna pamaén paling resep aranjeunna. Tohan nomer ganjil atanapi bahkan, hideung / beureum atanapi low / tinggi mayar 1: 1, sedengkeun kolom sareng puluhan mayar 2: 1.

Kusabab ujung bumi anu luhur, sadaya odds roulette mayar kirang tina anu aranjeunna kedah. The odds leres pikeun win dina roulette langkung luhur, tapi ujung bumi ruruntuhan hal sadayana pikeun pamaén. Salaku conto, odds anu leres pikeun mencét angka lempeng nyaéta 37: 1 (sabab roda na 38 angka), tapi odds kasino na 35: 1. Tarohan pamisah mayar 17: 1 nalika éta kedah 18: 1, anu mangrupikeun conto sanés kumaha ujung kasino ngabahayakeun pamaén.

Sanaon gim kedah tiasa nganteurkeun angka naon waé dina unggal puter, pamaén roulette nganggap sababaraha nomer langkung kuat tibatan anu sanés. Gumantung kana karesep pribadi masing-masing, unggal pamuter roulette gaduh nomer anu tiasa ditempelkeun sareng dijauhan. Nomer 17 dianggap tempat anu amis dina roulette, janten seueur pamaén anu milih éta. Éta ogé pas di tengah-tengah roda, janten sapertos sesah.

Salaku tambahan, tohan dina 23 sareng 24 ogé populér di kasino. Aya anu nyebatkeun yén soca sacara alami ditarik ka nomer ieu, sareng anjeun tiasa untung meunang sareng aranjeunna. Tangtosna, moal aya anu hilap ka nomer untung 7, anu sami kasohor di roulette sapertos di buruan sanés.

Nalika anjeun maénkeun roulette, anjeun kedah émut yén éta mangrupikeun kaulinan kasempetan. Angka-angka di luhur henteu ngajamin meunang, ogé nomer anu disebut panas sareng tiis anjeun pasti ngupingkeun engké atanapi engké. Ngan ukur lengket naluri anjeun sareng maénkeun jawab - upami anjeun untung, anjeun bakal tiasa kéngingkeun sababaraha kameunangan.

Teu aya anu namina taruhan roulette paling aman. Tapi aya sababaraha taruhan anu langkung aman tibatan taruhan dina nomer hiji anu bakal ngajaga bankroll anjeun dikontrol. Salaku conto, éta kamungkinan pisan anjeun bakal nampi pangmayaran odds evens atanapi 5: 1 tibatan 17: 1 atanapi 35: 1. Kamungkinan pencét nomer hiji dina roulette henteu saé pisan, janten upami anjeun ngarencanakeun tetep di buruan salami lami (sapertos anu anjeun kedahkeun), anjeun kedah bet dina odds anu langkung handap.

Tangtosna, anjeun bakal tetep éléh, panginten bahkan langkung ti anu diarepkeun. Roulette mangrupikeun kaulinan kasempetan anu kedah janten pamuter gagabah atanapi anjeun ngorbankeun sadaya artos anjeun.

Versi Éropa sareng Amérika ngeunaan roulette béda dina kantong sareng odds bank - varian Amérika ngagaduhan kantong enol sareng ganda-enol anu naekeun odds pisan. Éta sababna varian tunggal-nol Éropa pikaresep ku pamaén sareng utamina ku pemula.

Pikeun duanana variasi roulette, aturanana sami - pamaén nempatkeun taruhanna, dealer ngumpulkeunana, ngagugulung roda, sareng ngantosan balna badarat dina saku. Anjeunna teras lirénkeun maén sareng ngaleungitkeun sadaya taruhan anu éléh, bari ogé mayar taruhan anu meunang.

Mangrupikeun prosés anu langsung langsung anu saderhana nuturkeun. Nanging, varian Éropa ngagaduhan dua aturan tambahan anu kedah anjeun terang sateuacan anjeun Gamble sadaya artos anjeun jauh - En Prison sareng La Partage.

  • En panjara
    Kadua aturan En Prison sareng La Partage tiasa ngabingungkeun pamaén roulette anu énggal, tapi éta saderhana saderhana saderhana anjeun ngagantungkeun éta.

    Aturan En Prison ngan ukur lumaku pikeun taruhan artos sareng ngamungkinkeun pamaén ngarebut deui satengah tina tarohanna saatos muter atanapi angkat pikeun sadayana atanapi nanaon. Nalika dealer muterkeun setir sareng balna lirén, pamuter tiasa nyandak satengah na tarohan atanapi ngantep bal 'panjara' kanggo puteran salajengna, anu intina maen judi sadayana-atanapi-teu aya. Upami tarohan henteu cocog sareng taruhan anu dikunjara, pamuter bakal kaleungitan sadayana taruhan. Upami hasil puteran salajengna cocog sareng taruhan, pamuter bakal kéngingkeun artos na deui.

  • La Partage
    Sapertos aturan En Prison, La Partage lumaku pikeun taruhan artos bahkan. Éta bénten tina aturan tadi dina kanyataan yén balna henteu cicing di panjara pikeun giliran engké - pamuter bakal kéngingkeun satengah tina saham bahkan-odds na upami balna turun kana nol.

    Aturan La Partage langkung nguntungkeun pikeun pamaén sareng gaduh perséntase pembayaran anu hébat 98.5%. Aturan ieu biasana dilarapkeun ka taruhan luar bahkan-uang sapertos tinggi atanapi low, beureum atanapi hideung, sareng ganjil atanapi bahkan.

Aturan Roulette Amérika

Kusabab kanyataan yén éta mangrupikeun varian roulette enol ganda, kabayang roulette Amérika ngagaduhan saku tambahan (jumlahna38) sareng nawiskeun odds anu langkung parah pikeun pamaén. Masih kasohor pisan di Amérika Serikat sareng di kasino Karibia.

Kantong 0 sareng 00 sacara signifikan ningkatkeun ujung bumi pikeun varian roulette ieu, naha sababna roulette Éropa jauh langkung populér di kasino di panjuru dunya. Barina ogé, urang sadayana aya dina éta pikeun ngasilkeun artos sareng éta ngan ukur tiasa dilakukeun upami odds aya dina kapentingan anjeun.

Rolet Amérika ngagaduhan taruhan unik anu disebut Basket Bet anu ngalibatkeun saku dobel-enol. Intina nempatkeun taruhan dina 0,00,1,2, sareng 3 sareng odds na 6: 1. Kusabab ujung imah anu langkung luhur sareng taruhan anu henteu pikaresepeun, langkung saé tetep kana roulette Éropa.

Kabayang Roulette sareng chip kasino dina méja héjo
Kabayang Roulette sareng chip kasino dina méja héjo
Jawara! Beureum 3!
Jawara! Beureum 3!
Pamaén Roulette
Pamaén Roulette
Kabayang roulette kai
Kabayang roulette kai

Sajarah

Sejarawan kiridit Blaise Pascal kalayan penemuan jinis mimiti roulette. Seueur anu nyangka yén Pascal nyiptakeun roda bari nalungtik rencana pikeun mesin gerak anu teras-terasan. Mékanisme anu aya di tukangeun roda gim sigana mangrupikeun inspirasi tina buruan Itali lami Biribi sareng didamel dina 1720.

Kaulinan sapertos urang terang éta dimaénkeun di Perancis mimiti 1796. Dina novél La Roulette, éta nyarios tiasa diputer di Royal Palace. Buku anu sami nyebatkeun yén aya dua kantong kanggo bank (beureum pikeun enol sareng hideung pikeun enol dobel). Ieu nyayogikeun kaunggulan matematik game. Intina ieu mangrupikeun bentuk pangheulana roulette Amérika sakumaha urang terang ayeuna.

Kira-kira 50 taun ka hareup, urang Perancis Francois sareng Louis Blanc nyiptakeun enol varian tunggal roulette. Aranjeunna nampilkeunana di kota spa kasino Bad Homburg di Jérman dina 1843. Alesan aranjeunna ngalakukeun ieu pikeun bersaing sareng kasino sanés anu ngagaduhan ujung imah anu langkung luhur. Éta narik seueur minat ti masarakat. Saatos ngahontal kasuksésan anu hébat dina kasino Éropa sareng Monte Carlo, roulette ngalih ka kasino Amérika dina abad XIX, ngahontal kamashuran anu langkung ageung.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!