Sic Bo

Sanaos pastina henteu menonjol di laut tina blackjack, roulette, sareng poker variasi, Sic Bo saleresna mangrupikeun kaulinan kasino anu kawéntar, utamina di Asia sareng Filipina.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus
imah > Games > Sic Bo

Kaulinan anu biasa craps kumargi éta kaulinan dadu. Pamaén bet dina hasil tina gulung dadu. Tangtosna, éta béda ti craps dina tata perenah méja na sareng aturan, janten teu kedah lepat pikeun éta.

Sic Bo mangrupikeun salah sahiji anu nembe sumping di pasar judi Éropa sareng Amérika. Éta parantos sacara resmi dilegakeun di kasino Inggris ti saprak 2002. Éta sacara liar populér di Asia mangtaun-taun sateuacanna. Hatur nuhun kana sipat gancang-gancangna permainan sareng janji pangmayaran anu padet, Sic Bo gancang ogé narik perhatian di Éropa.

Sic Bo
Sic Bo mangrupikeun kaulinan dadu anu endah

Naon Aturan Sis Bo?

Entong lieur ku tata ruang. Sigana rada rumit. Tapi Sic Bo saleresna mangrupikeun gim anu saderhana saderhana pikeun maén nalika anjeun ngagantungkeunana. Sacara tradisional, éta dimaénkeun ku tilu dadu anu digoyang dina cangkir atanapi karanjang sateuacan digulung. Di Asia, dadu ditutupan ku mangkok bodas sareng digoyang dina piring porselen. Saatos oyag hasilna diturunkeun.

Tangtosna, ti saprak sumping ka kasino Éropa sareng Amérika, hal-hal parantos robih pisan. Ayeuna prosésna otomatis, kalayan mesin oyag cangkir sateuacan 'nyoco' hasilna kana komputer. Komputer bakal hurungkeun lapangan / daérah anu unggul. Éta hal anu pikaresepeun pikeun ditingali, kalayan daérah anu hérang janten daya tarik utama pikeun pamaén.

Inti tina gim, sapertos anu parantos kami sebatkeun, nyaéta tilu dadu sareng méja Sic Bo. Sagampil di Keno, pamaén bet dina hasil tina gulung. Éta tiasa janten nomer unggul tunggal, dua nomer khusus atanapi kombinasi angka ogé.

Tangtosna, tabel Sis Bo henteu ngan ukur pikeun taruhan ieu. Aya seueur taruhan sisi sareng pangmayaran anu pikaresepeun anu resep ogé anu diperyogikeun ku pamaén.

Maénkeun Gratis

Kasino Online ieu nawiskeun Sic Bo:

Tambih deui Live Casino Kaulinan:

Méja Sis Bo

Hal kahiji anu anjeun bakal perhatoskeun dina méja Sic Bo nyaéta anu lumayan ageung. Éta dieusian ku sababaraha bidang sareng taruhan. Éta katingalina lumayan canggih pikeun pendatang, tapi leres henteu rumit. Sadaya taruhan sayogi pikeun anjeun diperyogikeun, kalayan pembayaran dumasar kana kamungkinan. Tarohan sorangan lumayan gampang dipikaharti. Ogé kusabab anjeun ngan ukur bet dina hiji atanapi kombinasi angka.

Online Sic Bo

Sapertos sadayana kaulinan kasino, Sic Bo ngajantenkeun luncat kana internét pas judi online éta sakitar. Ampir unggal kasino online hayang boga buruan. Hal anu pangsaéna ngeunaan online Sic Bo nyaéta aya seueur variasi. Kayaning Grand Hazard atanapi Chuck-a-Luck anu mawa langkung seueur pikagumbiraeun dina méja. Tangtosna, langkung gampang pikeun maénkeun Sic Bo dina kasino online. Sagala anu anjeun pikahoyong aya dina ujung jari anjeun.

Aya ogé kaulinan dealer Sis Bo langsung anu kedah nyugemakeun jalma anu henteu resep pisan maén kaulinan virtual.

Jenis Sis Bo Bets

Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, dina pertandingan anu pikaresepeun dina Sic Bo anjeun tiasa nempatkeun taruhan dina jumlah total, nomer tunggal, kombinasi angka, angka alit atanapi ageung sareng sadayana anu aya diantaraana.

Tohan tina total di Sic Bo hartosna ngaramal jumlah anu bakal muncul dina tilu dadu, anu kisaran antara 4 dugi ka 17. Bayaranana dituduhkeun dina alun-alun taruhan sareng beda-beda ti angka ka angka. Total 4 jauhna kurang kamungkinan, jadi pangmayaranna langkung luhur (60: 1), sedengkeun total 10 atanapi 11 gaduh pambayaran 6: 1.

Tohan dina nomer tunggal anu tangtu pikeun muncul dina salah sahiji dices mangrupikeun tarohan anu populér di Sic Bo anu ngagaduhan pembayaran anu saé. Anjeun bakal kéngingkeun pamayaran 1: 1 upami jumlahna muncul dina hiji dadu; 2: 1 upami éta muncul dina dua dices, sareng 12: 1 upami éta muncul dina sadayana tilu dices.

Tohan dina Double di Sic Bo hartosna ngaduga upami dua nomer khusus bakal muncul dina dadu. Hayu urang sebutkeun yén anjeun bet dina dua 5 s pikeun ngahirupkeun dices - tarohan anjeun bakal meunang upami dices nunjukkeun contona 5, 9, 5. Anjeun tiasa bet dina nomer naon antara 1 sareng 6 sareng pangmayaran na nyaéta handsome 10: 1.

Tarohan Triple kasohor pisan diantara pamaén Sic Bo sabab ngagaduhan pembayaran anu paling luhur. Tangtosna, éta ogé paling hese diprediksi. Ngabenerkeun leres yén jumlah anu khusus dina tilu dices lumayan hésé, sababna pangmayaran dina triple naon waé nyaéta 30: 1.

Nanging, upami anjeun leres ngaramal triple khusus, pangmayaran mangrupikeun 180: 1 anu luar biasa, anu ampir henteu dipercaya, sapertos kamungkinan kajadianana leres (216: 1).

Upami anjeun anyar ka Sic Bo, kami moal nyarankeun ka tohan dina Triple, tapi roll-roll langkung resep tibatan taruhan tunggal atanapi ganda.

Tarohan Gabungan di Sic Bo cukup jelas - anjeun nempatkeun taruhan dina kombinasi angka pikeun ngahadirkeun dadu. Paduli kombinasi anu anjeun taruhan, pembayaran pikeun alungan ieu nyaéta 6: 1.

Tarohan Leutik sareng Ageung nyaéta roti sareng mentega Sis Bo. Pamaén tiasa nempatkeun taruhan dina nomer alit (4-10) atanapi Big (11-17) pikeun ngahurungkeun dadu. Duanana mangrupikeun taruhan artos anu hartosna aranjeunna mayar 1: 1 kumargi anjeun gaduh kamungkinan luhur pikeun lereskeun. Ku cara kitu, alungan ieu mirip sareng tohan dina Beureum atanapi Hideung dina roulette.

Iraha Tios Bo Asalna?

Sapertos Keno, Sic Bo mangrupikeun kaulinan Cina kuno dimana éta mimitina katelah Dai Siu atanapi Tai Sai. Di Filipina, gimna masih disebat Hi-Lo atanapi Big and Small, sareng anjeun tiasa mendakanana di nagara-nagara Asia sanés anu namina aslina ogé Dai Siu. Tapi di Éropa, gimna katelah salaku Sic Bo ti saprak dikenalkeun sareng dunya judi dina awal abad XX.

Pagawe Cina Maénkeun Sic Bo

Kaulinan dugi ka Amérika nalika padamel Cina sumping ngawangun Railway Transcontinental Mimiti di tengah abad XIX. Asupna imigran Cina anu teras-terasan ka nagara éta ngajantenkeun Keno sareng Sic Bo langkung populér sareng di awal abad XX, pertandingan-pertandingan éta parantos dimaénkeun sacara rutin di kasino Amérika. Dina waktos éta, gim éta henteu saé pisan populér sareng populasi Amérika, tapi éta bakal gancang robih.

Kalayan gelombang imigran Tionghoa anyar anu sumping di Amérika antara taun 1920 sareng 1940, pertandingan ogé nyebar di kalangan warga Amérika ogé, janten pencét di karnaval sareng pameran. Balik ka Asia, Sic Bo mangrupikeun salah sahiji anu pangageungna kaulinan kasino, Nangtoskeun caket tabel baccarat sareng kabayang roulette di kasino Makau.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!