Video Poker

Salah sahiji inovasi paling pikaresepeun nalika ngeunaan poker nya éta pamekaran video poker. Video poker nyaéta kaulinan kasino anu nuturkeun aturan stud lima kartu poker tur dimaénkeun dina mesin, henteu béda sareng slot.

imah > Games > Video Poker

Kusabab munculna video poker mesin dina tempat judi dina taun 1970an, aranjeunna parantos janten bagian utama poker kulawarga di kasino berkat odds anu langkung saé sareng kanyataan yén aranjeunna kirang mereun tibatan maén dina tabel kaulinan kasino.

Ayeuna, nalika éta judi online pasar berkembang sareng ngembang, anjeun ningali gerakan. Pamaén ninggalkeun video poker mesin dina kasino darat sareng muter video poker dina kasino online. Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta di imah.

Naon Video Poker
Naon Video Poker?

Kumaha Anjeun Maénkeun Video Poker?

Upami anjeun terang aturan tina poker, anjeun tiasa maén video poker kalayan gampang. Anjeun ngan ngalebetkeun koin, nempatkeun tarohan, sareng mesin nawiskeun 5 kartu. Saatos mutuskeun kartu mana anu kedah dipiceun atanapi dicekel, mesin ngagentos kartu anu hoyong dipiceun ku pamuter sareng nguruskeun kartu anyar dina tempatna. Upami panangan cocog sareng anu unggul poker kombinasi anu tiasa ditingali dina tabel pamayaran, pamuter na meunang.

Kaseueuran variasi ayeuna gaduh bonus khusus atanapi jackpot kutang anu napel na. Éta ngajantenkeun aranjeunna langkung narik ati pikeun maén. Kalayan bonus ieu, pamaén kéngingkeun langkung seueur kasempetan pikeun meunang hadiah hébat sareng aranjeunna bakal langkung sering maén.

Maénkeun Gratis

Maén Pikeun Artos Asli:

Naha Maénkeun Video Poker?

Pertama kali anjeun nyobaan gim, anjeun bakal ningali yén éta langkung saé sareng langkung nguntungkeun tibatan kasino standar poker. Pangmayaran tinggi sareng rupa-rupa variasi anu anjeun laksanakeun mangrupikeun alesan sanés naha anjeun kedah maénkeun video poker. Hal anu paling saé pikeun éta nyaéta yén sadaya kaulinan anu béda biasana aya dina kasino online mana waé, janten anjeun tiasa ngalih antara aranjeunna sareng maénkeun artos gratis atanapi artos.

Faktor pangageungna naha jutaan anu milih video poker leuwih standar poker mangrupakeun janji pamayaran anu saé. Jackpot progresif anu napel ogé pikaresepeun, ngadamel video poker raja leres kasino online.

variasi

Jacks atanapi langkung saé, Texas Hold 'Em, Joker's Wild, Deuces Wild, Puluhan atanapi langkung saé, sareng Bally's All American! Éta ngan mangrupikeun bagian tina video poker variasi pamaén tiasa terasrasakeun ayeuna. Sayogi dina kaseueuran situs kasino, sadaya variasi ieu ngagaduhan fitur khusus sareng tampilan anu péner. Anu gaduh persentase RTP langkung tina 99%. Kalayan Éta, modéren video poker variasi peryogi katerampilan. Maénkeun strategi kedah disarankeun pikeun ngamangpaatkeun kalolobaanana.

Salaku tambahan, online video poker versi sering sumping sareng jackpot kutang. Éta tiasa tumuh lami lami sateuacan batur anu cukup tuah tiasa menangkeunana. Jackpot anu maju tiasa lumayan ageung. Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji alesan utami naha seueur pamaén anu tertarik video poker.

strategi

Sanaos mirip sareng slot, video poker bénten ti aranjeunna dina kanyataan yén anjeun dina kontrol hasilna. Beda sareng slot, dimana unggal muter sacara acak. Aranjeunna masihan pamaén pilihan pikeun miceun atanapi nahan kartu dina kaulinan ieu. Éta ngandung harti yén aranjeunna ogé tiasa nerapkeun strategi gumantung kana panangan aranjeunna anu tiasa ningkatkeun kamungkinan mayar.

Video poker
Royal Flush hartosna jackpot!

RTP tina video poker bénten ti hiji vérsi ka vérsi anu sanés. Biasana lumayan pikaresepeun pikeun pamaén. Masih, éta henteu hartosna anjeun bakal kéngingkeun artos unggal maénkeun éta. Di video poker, cara anu paling saé pikeun nguntungkeun nyaéta ngagunakeun stratégi sareng ulah aya kasalahan.

Aya sababaraha aturan anu teu ditulis anjeun kedah nuturkeun anu gumantung kana panangan anjeun. Dina kaulinan ieu, anjeun tiasa miceun sadaya kartu sareng nampi anu anyar. Ngan ngaleungitkeun aranjeunna upami anjeun henteu resep panangan anjeun. Ieu hal anu kedah anjeun émut. Ti saprak éta, kaputusan naon anu kedah dilakukeun ngan ukur anjeun.

Naha anjeun dagang jauh siram pikeun kamungkinan siram karajaan sareng pembayaran anu langkung luhur? Upami anjeun saé poker pamuter, anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun. Kusabab kitu urang nyarankeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kaulinan sateuacan anjeun maénkeun online video poker variasi.

Milarian Situs Judi Pangsaéna
Kasino Bonus

Sejarah Sajarah Video Poker

Sejarah pakaitna caket kana sajarah mesin slot. Saatos kasuksésan ageung mesin slot modéren munggaran Bally Money Honey anu ngoyagkeun dunya judi di 1963, dunya ngagaduhan mesin slot pidéo kahijina di 1976. Éta ngan ukur nalika video poker ningali cahaya. Kahiji primitif video poker mesin sayogi di tengah taun 70an. Kaulinan ieu dumasarkeun murni tina nasib. Aranjeunna gaduh roda spinning sapertos slot, sareng simbol anu dibentuk a poker leungeun némbongan dina gulungan mesin sakali aranjeunna dieureunkeun muter. Henteu aya pilihan pikeun nahan atanapi ngagambar kartu sareng gim henteu diperyogikeun keterampilan. Masih, éta lumayan populér, anu ngilhamkeun pangembang pikeun ningkatkeun desain aslina.

Poker-Matic éta anu munggaran

Mesin anu munggaran disauran Poker-Matic sareng ngagabungkeun monitor sareng unit pamrosésan pusat. Dina awalna, Poker-Matic henteu kasohor pisan, sabab jalma dina taun 70-an ngalaman hésé percaya kana kaadilan mesin. Éta sadayana robih dina 1979 nalika modéren munggaran video poker mesin dikembangkeun ku IGT tur disebut Draw Poker diwanohkeun ka kasino. Kalayan fitur imbang, mesin gancang-gancang narik perhatian seueur pamaén sareng panggung na diatur pikeun datangna anu mulya video poker.

nu video poker mesin dina taun 1980an ngagaduhan seueur pilihan taruhan, tiasa dipendakan dimana waé kalebet bar, réstoran, kafe, sareng strip bar, sareng ngagaduhan pembayaran anu langkung luhur tibatan anu sanés. kaulinan kasino. Kaulinan nawiskeun sagala kauntungan maén dina méja kasino tanpa faktor anu nyingsieunan pikeun leres-leres maén dina kasino, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung populér. Hatur nuhun kana kasadiaan nyebar, video poker éta meureun kaulinan kasino pang populerna di 80s.

Hatur nuhun kana booming kasino online dina 20 taun ka pengker, video poker ngajantenkeun luncat kana wéb sapertos unggal buruan sanés. Kiwari, éta mangrupikeun salah sahiji gim anu pang populerna di kasino online. Aya puluhan video poker variasi komo dealer live video poker kaulinan kalayan fitur unik sareng bonus anu ngajantenkeun gim langkung pikaresepeun komo langkung populér tibatan sateuacanna.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!