Push Gaming Ngadegkeun Partnership Dampak Jeung 888Casino

  • wartos
  • Ditulis ku Henry
  • Posted on January 11, 2022
imah > Warta & Tulisan > Push Gaming Ngadegkeun Partnership Dampak Jeung 888Casino

Kalawan ngan leuwih hiji dasawarsa pangalaman dina pasar kasino online, Push Gaming nyieun gerakan badag anu kabeungkeut nyandak eta ka tingkat salajengna. Salah sahiji gerakan badag ieu partnership panganyarna na kalawan brand kasino ngarah 888Casino! Dibikeun tawaran kaulinan HTML5 kualitas luhur sarta jangkauan lega 888Casino urang, studio basis London ngembangna ka pasar anyar nu bisa geus hésé ngahontal nu geus kaliwat.

Agénda

Pamaén bisa ngaharepkeun rada sababaraha kamajuan metot ti partnership ieu antara Push kaulinan sarta 888Kasino. Salaku ngamimitian, sababaraha judul slot anu paling suksés Push Gaming nuju ka lobi kaulinan 888Casino! Bari loba deui proyék seru studio urang diharepkeun asup ka kasino di handap jalur, ayeuna pamaén baris manggihan Razar hiu, Museum misteri, ngagimbung liar, Jammin 'Jars, sareng Jammin' Jars 2 nalika ngotéktak pilihanna!

Gampang ningali yén partnership ieu nguntungkeun dua pihak. Pikeun Push Gaming, ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngahontal pasar konci énggal ngalangkungan merek kasino populér. Fans anyar sok tambah, sarta kami henteu ragu yén kasuksésan anyar kapanggih ieu bakal mere ilham malah leuwih kaulinan kualitas luhur pikeun pencét éta. judi online adegan!

Alami, 888Casino nangtung pikeun kauntungan tina partnership ieu ogé. Utamana, operator boga kasempetan pikeun dilegakeun eusi tawaran kalawan judul premium nu kabeungkeut ngingetkeun pamaén anyar jeung satia! Push Gaming dipikanyaho pikeun ngembangkeun judul kualitas luhur sareng midangkeun unik, sareng nambihan sababaraha ieu kana koleksi kaulinan 888Casino pasti bakal ngagoncangkeun sakedik.

Tumuwuh Kasuksesan

Upami anjeun henteu wawuh sareng Push Gaming, perusahaan diadegkeun deui dina 2010, sareng parantos ngembang. Sanaos henteu ngahontal kasuksésan sapeuting sapertos sababaraha studio sanés dina industri iGaming, kerja keras sareng dedikasi kana kualitas parantos kabuktosan janten jalan anu leres! Dina rPush Gaming logo jeung slogantaun katukang, khususna taun ka tukang, Kaulinan push geus ngalaman kasuksésan luar biasa, earning sababaraha panghargaan jeung nominasi pikeun prestasi industri beredar! Di antarana, judul Game of the Year dina 2021 SiGMA Europe Awards menonjol.

Kasuksésan anu anyar anu tiasa dibanggakeun ku Push Gaming nyaéta ékspansi ka nagara-nagara sapertos Romania. Pausahaan geus narima akreditasi ti otoritas pangaturan nagara urang, mere eta kasempetan pikeun nyokot kaulinan online luhur-nagara golongan hirup di casinos Romania! Tangtosna, ieu asalna tina akuisisi perusahaan tina platform anu dilisensikeun MGA sareng UKGC taun ka tukang!

Di dieu anjeun bisa maénkeun kaulinan slot tema

A Future Bright

Hal-hal anu pasti milarian Push Gaming, sareng urang henteu tiasa ngantosan ningali naon deui perusahaan anu aya di toko pikeun masa depan.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!