tohan olahraga

Kusabab subuh waktos, iraha waé olahraga dimaénkeun, jalma-jalma parantos nempatkeun taruhan dina hasilna. Tohan olahraga mangrupikeun salah sahiji bentuk judi anu pangkolotna sareng sigana anu paling populér ogé.

imah > tohan olahraga

Tukang Buku Anu Dioperasikeun Di Nagara Anjeun

Olahraga ngagaduhan bagian penting di masarakat, jalma henteu ngan ukur hoyong ningali tim favoritna dina TV tapi ogé resep dina kasempetan na. Kusabab kanyataan yén pamaén tiasa bet sacara teu sah, taruhan olahraga parantos sering dikritik bahkan dilarang, nyababkeun seueur anu mempertanyakan légalitasna.

Nanging, pertumbuhan pendapatan anu luar biasa parantos ngajantenkeun seueur nagara robih jabatanana dina tohan olahraga, anu ayeuna sah di réa bagéan dunya malah langkung populér tibatan kasino di sababaraha nagara.

Naon Taruhan Olahraga?

Olahraga tohan sigana mangrupikeun jinis judi, dumasar darat sareng judi online kalebet. Éta mangrupikeun salah sahiji jinis taruhan anu paling nguntungkeun dina industri, kalayan basis kipas jutaan jutaan punter. Punter olahraga sigana mangrupikeun kelompok judi paling ageung di industri, kalayan jutaan di unggal nagara.

Salaku hiji bentuk judi, taruhan olahraga ngaramal sareng nyéépkeun hasil tina pertandingan olahraga. Frékuénsi sareng jinis taruhan bénten-bénten gumantung kana bookie sareng jinis olah raga anu aya.

Naon Odds na?

Dina istilah anu saderhana, odds mangrupikeun kasempetan tim atanapi pamuter dina meunangna pertandingan. Dina istilah anu langkung mewah, aranjeunna mangrupikeun babandingan mayar lengkep kana saham dina format decimal. Upami anjeun kantos nempatkeun taruhan dina tim favorit anjeun, anjeun panginten anjeun terang yén oddsna tiasa aya dina tilu jinis anu béda.

Jinis odds anu paling umum nyaéta odds Éropa, anu datangna dina format decimal (sapertos 1.20). Aranjeunna ngagambarkeun kasempetan tim atanapi pamuter pikeun meunang pertandingan - beuki handap odds, langkung ageung favorit anu aya dina tim éta. Rintangan Éropa biasa dianggo di panjuru Éropah kajabi Inggris.

Odds Inggris, ogé kawanoh salaku odds fraksi, lumayan béda sareng biasa dianggo ku toko buku Inggris. Éta sumping dina format 2/1 sareng ngagambarkeun babandingan tina jumlah anu dimeunangkeun pikeun saham. Solidus diucapkeun "ka" (contona, 2/1 dibaca Dua ka Hiji).

Tohan olahraga online
Anjeun Tiasa Ningali Gumbira Dina Rupina

Tungtungna, format odds Amérika anu paling hese diartikeun sareng aranjeunna sacara alami dianggo di Amérika Serikat hungkul. Éta asalna dina bentuk +200 atanapi –200 contona sareng ngagambarkeun jumlah anu dimeunangkeun dina usaha 200 nalika positip atanapi saham diperyogikeun pikeun menangkeun 200 upami négatip. Odds Amérika 100 dianggap salaku alungan artos (1/1 dina pecahan atanapi 2.00 dina format decimal).

Tohan Olahraga online

Dina taun-taun ayeuna, tukang nyieun buku online nyusul industri tohan olahraga ku seueur alesan. Raksasa tohan olahraga online terkemuka sapertos Bet365 nawarkeun rupa-rupa olahraga anjeun tiasa langsung bet nalika anjeun ngadaptar dina situs sareng nyimpen artos kana akun anjeun.

Salajengna, bookies online nawiskeun seueur pilihan pasar olahraga, bahkan sababaraha anu anjeun moal mendakan di réncang dumasar tanah-na. Kanyataan sanés anu nguntungkeun aranjeunna nyaéta bonus sareng spesial. Di sagigireun pilihan standar olahraga, bookies online ogé nawiskeun odds pikeun acara anu teu aya hubunganana sareng olahraga anu cukup populer di kalangan punter.

Salaku tambahan, anu dermawan welcome bonuses sareng spesial sapertos boosters Acca (Accumulator) sareng hadiah sadidinten sareng mingguan parantos ngajantenkeun bookies online tempat anu janten panyiksa. Tangtosna, nagara-nagara parantos ngajantenkeun usaha-usaha ieu sah kusabab pertumbuhan pendapatan anu luar biasa anu gampang ngungkulan milyaran dolar unggal taun.

Kahareupna tohan olahraga ligger online, tangtosna. Hatur nuhun kana streaming langsung, taruhan langsung, sareng jinis taruhan inovatif anu anyar, kami pikir yén tohan olahraga moal nyerahkeun mahkota salaku raja judi dina waktos anu enggal.

FAQ

Ampir sagala olahraga anjeun tiasa mikir. Sacara umum, maén bal, baskét, tenis, hoki, sareng baseball mangrupikeun olahraga anu paling dipikaresep pikeun diperjuangkeun. Nanging, ieu gumantung kana tukang ngadamel buku sareng nagara asalna. Salaku conto, balap kuda populér di Inggris sareng Amérika Serikat, sedengkeun maén bal populér di panjuru dunya.

Nya kitu ogé, hoki sareng rugbi populér di Amérika Serikat, tapi henteu di tempat anu teu aya liga rugbi atanapi hoki sareng tim. Di sisi anu sanésna, maén bal sareng baskét mangrupikeun daya tarik global, janten ngadukung duanana populér di sakumna dunya.

Tangtos éta. Tohan olahraga mangrupikeun industri anu lumayan lumayan sareng pamaréntah parantos nampi ieu, ngatur kagiatanana dina pasaran. Anjeun teu kedah ngalebetkeun tempat teduh di lorong-lorong tukang - anjeun ngan ukur tiasa lebet toko buku anu kadaptar di kota anjeun sareng nempatkeun tarohan tanpa repot. Kaseueuran bookies darat sah sacara hukum, sanaos hal-hal langkung rumit dina lingkup online.

Teu aya otoritas tunggal anu ngatur taruhan online. Pangaturan dilakukeun dina tingkat lokal, sareng sababaraha badan pangaturan anu béda. Organisasi ieu ngatur cara ngadamel bookie dina bisnis sareng ngaluarkeun lisénsi anu ngamungkinkeun aranjeunna beroperasi.

Diantara organisasi anu paling penting sareng terhormat di industri nyaéta Komisi judi Inggris, Komisi Kontrol Alderney Gaming, Komisi judi Gibraltar, sareng Otoritas kaulinan Malta. Upami bookie pilihan anjeun dilisensikeun ku salah sahiji badan ieu, anjeun pasti yén éta sah sah.

Henteu aya toko buku anu pangsaéna di pasar, per se. Éta sadayana dugi kana naon anu anjeun milari. Upami anjeun resep kéngingkeun rupa-rupa bonus sareng nawaran khusus, anjeun kedah milarian buku anu nawiskeun ieu. Upami anjeun resep gaduh puluhan pilihan dina ujung jari anjeun, milari toko buku sareng daptar olahraga sareng pasar anu jembar.

Éta gumantung kana kumaha serius panyiksa anjeun. Upami anjeun peryogi situs khusus, hayu urang nyarios jangkrik, maka nganggo sababaraha situs masuk akal. Anjeun tiasa milih toko buku hiji-hiji pikeun sadaya olahraga sareng bet dina jangkrik dina situs anu khusus pikeun éta. Dina dunya tohan online, anjeun gaduh seueur pilihan, sareng kami nyarankeun pisan pikeun ngajajah aranjeunna sadayana.

Sakumaha aturan, ampir teu aya bookie ngamungkinkeun pendaptaran pangguna anu langkung ngora ti 18 atanapi 21. Ieu saluyu sareng hukum judi di dunya anu nyobian nyegah judi di bawah umur. Tingali kana hukum-hukum di nagara anjeun sareng baca buku-buku T & Cs - jawabanana kedah aya.

Gabung sareng bookie online gampang. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta mendakan anu cocog sareng anjeun sareng daptar. Biasana spanduk anu aya tulisan "Daptar" atanapi "Gabung Ayeuna" anjeun tiasa pencét. Aranjeunna ogé biasana nampilkeun welcome bonus anjeun bakal meunang sakali anjeun daptar.

Leres pisan. Kaseueuran bookies online ayeuna nawiskeun sababaraha rupa bonus gratis sareng hadiah anu dimaksudkeun pikeun ngajagi pamaén anu aya bahagia atanapi narik pelanggan anyar. Éta tiasa nanaon - tarohan gratis pikeun punter biasa, bonus deposit ka-2, ka-3 atanapi ka-4, cashback bonuses, odds anu didorong, sareng sajabana Naon waé jinis bonus, kami nyarankeun klaim éta ngan ukur upami istilah sareng syarat na réalistis.

Tadi urang disebatkeun a welcome bonus anjeun meunang pikeun ngadaptar. Tawaran wilujeng sumping sayogi di sadayana toko buku sareng ngagambarkeun 'kado' alit anu dipasihkeun ku anjeun pikeun milih. Éta tiasa janten bonus anu cocog sareng deposit munggaran anjeun, sanaos operator olahraga online biasana milih taruhan gratis. Tangtosna, urang nyarankeun maca istilah sareng kaayaan bonus sateuacan ngaku naon waé tawaran.

Nyéépkeun artos gampil. Anjeun biasana kéngingkeun seueur pilihan dina buku online, kalebet kartu debit sareng kiridit ogé rupa-rupa e-dompét. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo Skrill, Neteller atanapi PayPal, dimana anjeun tiasa nyetél akun kalayan gampang. Sakali anjeun parantos disiapkeun, anjeun tiasa nganggo cara éta pikeun neundeun artos kana akun anjeun sareng mimiti tohan.

Nalika ngeunaan waktos pamrosésan, artos kedah langsung némbongan dina akun anjeun, tapi tiasa nyandak waktos ti sababaraha jam dugi ka sababaraha dinten. Inpormasi sapertos ieu bakal sayogi dina buku T & Cs.

Ditarikna henteu béda tina deposit. Istilah lengkep pikeun aranjeunna tiasa dipendakan dina buku T & Cs, kalebet pilihan anu anjeun kéngingkeun sareng wates ditarikna sareng waktos.

The odds dina tohan olahraga bénten sareng olahraga sareng olahraga sareng pasar ka pasar. Aranjeunna ogé bakal béda ti bookie ka bookie. Janten, nalika nyokot bookie, anjeun kedah milarian salah sahiji anu ngagaduhan odds pangsaéna. Barina ogé, naha anjeun bakal milih salah sahiji anu oddsna langkung handap?

Sami-sami oddsna, taruhan minimum beda-beda antara buku-buku. Tapi, aranjeunna rada handap sacara umum. Wates taruhan minimum anu murah bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun taruhan leutik upami anjeun henteu yakin kana hasil pertandingan. Ku cara kieu, sanaos anjeun éléh, anjeun moal éléh seueur. Upami anjeun ngatur meunang, kumaha ogé, anjeun panginten ningali pembayaran anu ageung.

Sami sapertos odds minimal, tarohan panggedéna anjeun tiasa nempatkeun ogé gumantung kana bookie. Sababaraha gaduh wates anu cukup luhur anu cocog pikeun rollers tinggi, sedengkeun buku buku anu sanésna bakal ngajaga wates anu langkung handap, anu langkung saé pikeun anu ngamimitian.

Upami anjeun kantos nganjang ka bookie online, anjeun pasti bakal mendakan tohan live. Taruhan langsung nyaéta tohan dina pertandingan anu hirup (ayeuna dimaénkeun) dina variabel odds anu gumantung kana hasilna. Mangrupikeun fitur anu saé anu dipikacinta ku seueur pamaén sareng éta ngagaduhan seueur pasar anu tiasa anjeun bet. Hanjakalna, henteu unggal juru buku cukup stabil sacara finansial pikeun nawiskeun taruhan langsung, tapi seuseueurna juggernauts taruhan online gaduhna.

Taruhan tukeur mangrupikeun jenis taruhan olahraga anu anjeun ngaleungitkeun perantara sareng bet dina platform peer-to-peer. Henteu seueur situs anu nawiskeun dina tawaran éta, sareng kacuali anjeun punter anu berpengalaman, kami nyarankeun diajar langkung seueur ngeunaan éta sateuacan nyebarkeun artos.

Upami anjeun henteu nurut kana aturan bookie, profil anjeun panginten diwatesan atanapi dilarang. Sagala pelanggaran istilah sareng kaayaan situs ogé kacurigaan tina kagiatan ilegal moal ditoleransi ku bookies online, janten anjeun langkung saé nuturkeun aturan sareng maén sacara tanggung jawab.

Seueur jalma anu janten korban taruhan olahraga (sareng judi sacara umum) kusabab judi mangrupikeun kabiasaan adiktif. Pikeun merangan masalah ieu, seueur situs ngamungkinkeun anjeun netepkeun wates bankroll unggal dinten, mingguan atanapi bulanan saatos anjeun moal tiasa nyimpen deui artos. Sababaraha malah parantos ngaléngkah, ngahalangan aksés ka pamaén anu nyéépkeun waktos teuing dina situs éta.

Sadaya ieu diciptakeun ku hiji tujuan dina pikiran - pikeun nyegah judi masalah anu bahaya.

Leres, anjeun tiasa. Nanging, tong ngamimitian taruhan ku méntalitas yén anjeun bakal meunang rébuan langsung. Teu aya jalan anu pasti pikeun ngaduga hasilna tina pertandingan - éta ampir kaulinan kasempetan. Upami anjeun konsisten, sareng anjeun merhatoskeun detil sakedik dina olahraga, kamungkinan anjeun meunang unggal ayeuna teras bakal langkung luhur.

Jenis Naon Tohan Olahraga?

Upami urang ngamimitian daptar sadaya jinis taruhan olahraga, kami peryogi artikel anyar anu khusus didedikasikan pikeun aranjeunna (urang gaduh… maca langkung seueur ngeunaan jinis tohan olahraga).

Nanging, punter rata-rata henteu leres-leres nganggo sadaya jinis - biasana disayogikeun pikeun anu milarian artos ku tohan olahraga. Sacara umum, punter langkung milih taruhan dina hasil akhir pertandingan (1 × 2 tarohan), kalayan taruhan cacad, taruhan langsung, sareng tarohan khusus olahraga janten populér.

Témbongkeun langkung

Sajarah

Sanaos sejarawan henteu tiasa satuju kana asal usul taruhan olahraga, aranjeunna satuju yén éta mangrupikeun salah sahiji bentuk judi paling lami. Dokumén sajarah nunjukkeun yén taruhan dina balap kreta parantos umum di Roma kuno sareng popularitas judi tina hasil pertandingan olahraga henteu kantos ngirangan sapanjang sejarah. Malah légalitas henteu janten masalah, sabab sanajan éta dilarang, seueur punter ngawangun cincin tarohan ilegalna nyalira dimana aya artos anu tiasa dikasilkeun.

Kiwari, kaayaan jauh béda. Bookies lorong deui anu rindang musnah seueurna, kalayan bisnis didominasi ku mérek-merek utama anu ngagaduhan kantor sareng taruhan taruhan di sakumna dunya. Taruhan olahraga khusus dikenal di Inggris, Asia, sareng Amérika Serikat, dituturkeun ku sesa buana Éropa. Pamaén tiasa wager dina rupa-rupa olahraga, jeung sepak bola janten draw pangbadagna ti sadayana.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!