Bingo

Bingo mangrupa kaulinan populér tina kasempetan maén di sakuliah dunya. Éta mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu pang populerna di Inggris sareng Amérika Serikat, dimana lotre televisi parantos disiarkeun mangtaun-taun.

imah > Games > Bingo

Kalolobaan jalma nyaho aturan Bingo. Anjeun ngan nulis handap angka dina tikét sarta miharep éta kombinasi unggul. Sanajan kitu, naon paling jalma teu nyaho éta bingo sabenerna ngabogaan sajarah cukup panjang nu manjang deui ka abad XVI.

Gim ieu ngagaduhan popularitas di ulang kira-kira pertengahan taun 2000-an anu ageung kusabab gedong bingo anu dibangun khusus di seueur lokasi di Inggris. Sanaos popularitas aula bingo parantos turun, bingo tetep ngagaduhan basis penggemar anu ageung. Ieu berkat na mecenghulna deui dina kasino online.

Naha Maénkeun Online bingo?

Bingo dikaitkeun sareng pamaén manula kumargi umumna aya di bumi panti jompo, survey nunjukkeun yén rata-rata pamuter bingo langkung ti 45 taun. Tapi, kaulinan kasempetan nyaéta mendakan suku di antara populasi ngora ayeuna.

Sacara umum, jalma ngadatangan aula bingo dina raraga bersosialisasi sareng variasi online anu ngamungkinkeun para pamaén saling ngobrol. Bingo online langkung pikaresepeun ti kantos.

online Bingo
Bingo Online

online Bingo

Bingo online diawalan dina 1996. Lila-lila, éta beuki loba pamaén, antukna ngadorong aula bingo kaluar tina bisnis. Hal anu hébat ngeunaan bingo online nyaéta ngamungkinkeun para pamaén saling ngobrol. Aspék sosial buruan ningkat anu dikritik pisan sateuacanna.

Pilihan anu disebut otomatis-daub diulas dina kaulinan bingo online nandaan nomer anu disebat dina tikét sacara otomatis. Pamaén henteu kedah rurusuhan. Éta ngan ukur tiasa nyirian pilihanna sareng ngantosan naha aranjeunna juara anu untung. Daripada bal, judi online kaulinan ngagunakeun generator angka acak. Disebut RNG ieu mastikeun yén gimna adil sareng acak.

Sensasi bingo Pangénggalna

variasi

kawas blackjack, roulette, sarta poker, bingo ngagaduhan seueur variasi, utamina nalika ngeunaan vérsi online na. Pamaén tiasa ngaraosan sababaraha rupa kaulinan bingo anu nambihan corak unik sareng ngajantenkeun kaulinan kasempetan langkung pikaresepeun.

AmerikaBingo ngagaduhan dua variasi utami - bingo AS sareng Inggris. Duanana nuturkeun dasarna aturan anu sami kalayan ngan sababaraha béda saeutik.

Versi AS rada saderhana. Kaulinan dimimitian ku nyirian nomer anu dipilih dina kartu, teras ngabandingkeunana sareng nomer anu ditarik ku host. Host ogé dikenal salaku panelepon. Pamaén pangheulana ngaitkeun nomer anu dipilih anu ditandaan dina kartu na sareng nomer anu diserenkeun ngagorowok "Bingo!", Satutasna anu ngagentos nalungtik kartu na.

Upami sadayana parantos tartib, pamaén kéngingkeun hadiahna sareng sadaya nomer diberesihan sateuacan babak anyar dimimitian. Pamaén bingo AS maénkeun silih ngalawan pikeun hadiah jackpot anu tiasa janten naon waé tina hadiah tunai dugi ka pelayaran mewah atanapi mobil. Variasi bingo AS ogé katelah 75-ball bingo.

UKUK Bingo mangrupikeun kaulinan kasempetan anu paling populér di nagara sateuacan 2005.

Aula bingo anu diwangun tujuanana dibuka kalayan gancang di Inggris, ngagambar seueur pamaén kalayan janji hadiah bingo anu hébat. Strategi na jalan, kalayan rébuan pamaén rutin maénkeun kaulinan kasempetan.

Bingo di Inggris katelah 90-ball bingo, kalayan para pamaén bersaing pikeun hadiah jackpot. Anu mimiti nandaan sadaya nomer anu disebut dina tikét nyaéta anu meunang - upami anjeun naros naon bédana antara UK sareng bingo AS, éta aya dina tikét sareng telepon. Ti taun 2005 saterasna, aula bingo Inggris nuju turun, kalolobaanana kusabab pertandingan pindah ka bingo online ogé pajak anu luhur sareng larangan ngarokok di aula.

Kumaha Anjeun Maén Bonanza Bingo?

Bonanza Bingo mangrupikeun kaulinan jackpot kutang sareng salah sahiji versi bingo online paling populér dina waktos anu sasarengan. Dina awal sési, 43-48 nomer tos dilacak. Dina waktos anu sami, pamaén tiasa nyirian nomer anu tos dilukis, ganjil atanapi bahkan sateuacan anu naros naros naha aya anu ngagaduhan bingo. Upami teu aya anu menang, anu nélépon ngamimitian ngagambar bola hiji-hiji dugi saurang pamaén ngagorowok “Bingo!”.

Bingo bonzana
Naon Bonzana Bingo?

Jackpot gim ieu progresif, artina bakal tumuh upami teu aya anu meunang sateuacan anu nyéépkeun nyéépkeun jumlah bola anu dipikahoyong. Upami aya anu menang saatos nomer bal anu dipikahoyong disauran, anjeunna henteu kénging jackpot tapi meunang penghargaan konsol. Nalika jackpot dimeunangkeun, anu nelepon bakal ngitung deui kana 43 sareng neraskeun ti dinya.

Bingo éléktronik

Kaseueuran jalma henteu tiasa ngabédakeun bédana antara mesin slot RNG anu khas sareng mesin slot dumasar bingo. Liang dumasar bingo, kumaha oge, diklasifikasikeun mesin Kelas II saatos Undang-undang Peraturan judi India. Éta dipisahkeun bingo tina liang dimana pamaén maénkeun ngalawan silih ti anu pamaén maénkeun ngalawan imah. Jinis kaulinan ieu diklasifikasikeun Kelas III.

Nagara Arizona ngamungkinkeun panggunaan bantosan mékanis anu dianggo salaku gaganti kartu bingo ti saprak 2017. Elektronik bingo henteu nganggo RNG sapertos slot sareng henteu ngijinkeun setoran langsung kas. Sabalikna, éta ngamungkinkeun pamuter pikeun neundeun artos kana rekening pamuter. Cara ieu ogé dianggo pikeun nyimpen deui kaulinan anu henteu dianggo atanapi meunang deui kana akun.

Naon Facebook Bingo?

Nampilkeun naon anu disebat kakuatan-up anu ningkatkeun kasempetan pamuter pikeun meunang pertandingan. Facebook Bingo parantos janten populér di taun-taun ayeuna berkat fitur canggihna. Pamaén mampuh ngumpulkeun sareng ngabagi barang-barang virtual di buruan. Ieu ningkatkeun elemen komunitas anu teu aya dina variasi bingo online sanés.

FAQ bingo online

Leres, operator ieu, sami sareng kasino atanapi jasa judi online sanésna, didédikasikeun pikeun maksimalkeun peunteun pamuterna sareng statistik ingetan. Pikeun tujuan ieu, situs bingo online sapertos condong nawiskeun rangkeian bonus sareng promo biasa anu tiasa sayogi di casinos online, buku olahraga. Maka, pamaén bingo online sigana bakal tiasa kéngingkeun naon waé ti a Welcome Bonus, Tawaran bonus No-deposit, ngalangkungan promo Cashback, reload bonuséta sareng langkung langsung tina platform bingo online na.

Kusabab sacara praktis teu mungkin pikeun mangaruhan hasil ahir pertandingan, anu pangsaéna pikeun nyobaan sareng ngamanfaatkeun naon anu anjeun gaduh. Kalayan kecap séjén, strategi bingo anu pangsaéna pikeun nyobaan sareng ngaoptimalkeun poténsi anu anjeun kéngingkeun sakedik biaya.

Maka, seuseueurna ahli nyarankeun pikeun nyungkeun dukungan palanggan, atanapi para pangiring, kanggo langkung seueur inpo. Alternatipna, anjeun tiasa milari operator bingo sapertos anu bakal masihan diskon atanapi kartu tambahan salaku bagian tina tawaran khusus. Ngiringan kaulinan sareng pamaén pangsaeutikna ogé diarepkeun bakal naékkeun kasempetan anjeun pikeun meunang.

Dina kasus bingo, operator anu nyayogikeun kontén kaulinan henteu maksakeun ujung imah anu khas. Ieu sanés nyatakeun yén aranjeunna ngalaksanakeunana sacara gratis, sabab aranjeunna ogé kedah milarian cara pikeun ngajaga operasina. Nanging, sanaos hadiah kolam renang anu masif, jumlah jackpot atanapi hadiah anu boros pikeun para pemenang bingo, operator ieu tetep nguntungkeun lumayan tina penjualan tikét sacara umum, antukna malem hirup.

Perkara pajak pikeun judi, henteu paduli bentuk pertandingan, gumantung kana kabijakan pamaréntah khusus. Sanaos sabagian tiasa maksakeun pajak khusus, kaseueuran yurisdiksi nganggap ieu salaku salah sahiji bentuk kaulinan anu paling enteng sareng henteu maksakeun biaya kana artos atanapi hadiah anu dimeunangkeun.

Mertimbangkeun yén éta parantos aya di antara urang pikeun sababaraha waktos, bingo parantos berhasil ngahasilkeun sababaraha momen anu penting dina sababaraha taun. Pikeun hiji, rékaman tetep ngeunaan kaulinan bingo pangageungna, boh darat boh online. Anu tilas lumangsung di Bogota, Kolombia, di 2006, kalayan 70,080 pamilon, sedengkeun anu terakhir ngoleksi total 493,824 pamaén, dina acara anu diayakeun ku Coca-Cola di Tokyo, Jepang, di 2010.

Inpo anu langkung seueur anu diperyogikeun nyaéta anu ngeunaan jackpot bingo pangageungna - catetan ieu henteu acan rusak ti 2008, nalika Soraya Lowell meunang £ 1,167,795 di Skotlandia. Kalayan perkiraan umum yén 96% pamaén pencét sahenteuna sahenteuna sakali, gimna sorangan cukup endah.

Aturan sareng Tatakrama dina hirup bingo

Bayangkeun ieu, pola kartu bingo anjeun. Hal anu paling umum pikeun ngumumkeun kemenangan anjeun nyaéta ngagorowok "BINGO" cukup nyaring sahingga sadaya jelema ngadangukeun anjeun, khususna pikeun anu nelepon pikeun ngadangukeun anjeun. Sakali aranjeunna ningali anjeun, walker lantai bakal sumping kana méja anjeun sareng verifikasi bingo anjeun. Nomer anu unggul anjeun bakal disebat ku walker lantai sareng anu nelepon bakal mariksa nomerna. Upami dua jalma nyauran Bingo dina waktos anu sami, jackpot na dibagi.

Sababaraha aturan umum:

  • Dina kaseueuran kaulinan bingo, pamaén kedah umur 18 taun atanapi langkung
  • Dina sababaraha patok anu luhur, manajemén tiasa ngalarang ninggalkeun aula salami pertandingan
  • Sababaraha aula bingo ngamungkinkeun jalma nginum inuman alkohol, sababaraha henteu
  • Seueur kaulinan henteu kéngingkeun réréncangan atanapi saderek nonton kaulinan, unggal korsi di bumi kedah dimaénkeun
  • Henteu kéngingkeun nyadangkeun kartu khusus

Sababaraha etiket:

  • Awas pikeun korsi anu untung, langkung saé anjeun ngalih upami anjeun linggih dina korsi untung batur
  • Entong kaluar frustasi anjeun dina panelepon, tetep sopan sepanjang waktos
  • Tinggalkeun murangkalih di bumi upami aranjeunna henteu tiasa jempé
  • Entong malikeun unggal nomer anu ditelepon, moal aya anu hoyong beo di bumi
  • Hormat ka tukang ngaroko, ngan ukur ngaroko di daérah anu ditunjuk

Asal usulna bingo

Kaulinan bingo ngagaduhan sajarah anu panjang. Sejarawan nganggap pertandingan lotre Italia Il Gioco del Lotto d'Italia anu miheulaan bingo. Il Gioco del Lotto kasohor pisan di abad pertengahan Italia (abad XVI) sareng akhirna jalan ka Perancis, dimana para bangsawan mikaresep gim anu disebat Le Lotto unggal dinten. Ti dinya, gim panginten dugi ka Great Britain, dimana janten populér di abad ka XVIII. Di abad XIX Jérman, gim anu sami anu disebat Tombola dianggo pikeun tujuan pendidikan di sakola.

Sanaos asal usul gim modern bingo sareng namina henteu jelas aranjeunna tiasa disebatkeun ku Hugh J. Ward. Lalaki ieu ngenalkeun vérsi modérn gim dina karnaval sareng pameran di awal abad XX. Ward sigana nganggo slang anu tos aya pikeun koin istilah Bingo. Di 1942, Erwin S. Love dipaténkeun desain kartu bingo anu munggaran, dina dasarna ngalahirkeun kaulinan modéren anu urang kenal sareng cinta ayeuna.

Nampi 151 Spins Gratis!

1701 jalma miheulaan anjeun!